| NuSeZiceANONIM a întrebat:

am o problema foarte mare!

mai de mult eram cunoscuta " fata aia care face ce vrea, rebela, libertina, care se poate duce unde vrea cand vrea!

acum ai mei s-au despartit, prima oara am stat la mama, la tara, si faceam scoala la Bucuresti, la distanta de 1 ora iarna
nu poteam rezista! atunci tata nu ma mai sacaia cu telefoanele cand am ajuns acasa, cand plec, cand mananc etc.

acum am venit la tata in Bucuresti, mult mai bine, ma ZAPACESTE!
nu-mi da libertate!
nu mai pot sa traversez nici un bulevard (chisinau), desi stau foarte aproape de el vis a vis de scoala nr 4 la care sunt si eu.

nu pot sa ma duc in parc in morarilor NICAIERI decat in spatele blocului unde nu e nimeni!

AJUTOR!

cum sa il fac pe tata sa inteleaga ca am si eu nevoie de libertate!

nu ma duc singura in parc! ma duc cu 5-6 prieteni!

habar nu am!

ce sa fac?

funda mare!

multumesc anticipat!

7 răspunsuri:
| Gabonne1982 a răspuns:

Mai intai trebuie sa-i castigi increderea.Totul trebuie facut pas cu pas, adica incet.Azi te lasa sa iesi afara, maine in parc si tot asa.Nu grabi lucrurilewinking

| LowWw a răspuns:

Cel mai bine e sa il rogi frumos sa te lase si ii spui ca faci si tu ceva util si o sa te lasa ii zici ca iti faci curat in camera, zici si tu ca faci ceva si sa si faci acel lucru si poate o sa "capete" incredere in tine si o sa te lase mai liberasi ai scris mai sus ca erai cunoscut drept o fata "libertina" cauta cuvantul in dictionar si o sa vezi ca nu erai "libertina"!

| NuSeZiceANONIM explică (pentru LowWw):

Mda, poate nu m-am exprimat corectbatting eyelashes
dar cred ca ai inteles ceea ce am spus happy

| LowWw a răspuns (pentru NuSeZiceANONIM):

Am inteles happy

| alex161090 a răspuns:

Nicidecum nu trebuie sa-l ameninti ca te vei intoarce la mama ta asta s-ar putea sa-l enerveze mai tare incearca sa te apropi mai mult de el sa il rogi sa te ajute cu ceva ca sa simta ca ai nevoi de el sau gaseste un joc care ii place si jucativa mai cheama si un prieten de-al lui poate ca se comporta asa de nu te lasa nicaieri din dorinta de a petrece mai mult timp impreuna. Sper sa ai succes si sa va intelegeti bine!

| axonanonimul a răspuns:

Spune-i ca daca nu iti da libertatea pe care crezi ca o meriti, te duci din nou la mama ta

| NuSeZiceANONIM explică (pentru axonanonimul):

Crezi ca nu am facut asta? laughing