| Raluca_9819 a întrebat:

Buna:*Am o problema pe care nu pre o pot suporta x-( Eu sunt obisnuita sa ma trezesc destul de tarziu, 10:00 11:00, depinde de starea mea, dar eu nu pre pot dormii noaptea! Stau pana pe la vreo 01:00 02:00, si apoi incerc sa ma culc, si incep sa ma foiesc de pe o parte pe alta pana adorm, ideea e ca eu m-am obisnuit sa stau pe laptop pana la 01:00 02:00 si acum nu prea mai am ce vedea pe net si ma plictisesc de mooor, sa ma culc? nicio sansarolling on the floorla tv? nici gandlaughingvreo idee de ocupatie care sa-mi mai ocupe din timp noaptea?puppy dog eyesDau funditapuppy dog eyes

6 răspunsuri:
| Caaty a răspuns:

Eu de obicei ma uit la filme online

| Balchis a răspuns:

Citeste ceva, daca iti place. Eu m-am apucat vara trecuta sa impletesc bratari din ate ca sa mai treaca timpul. Deseneaza, fa-ti curat in camera big grin. Sau trezeste-te mai de dimineata. Poate nu poti dormii pentru ca te gandesti la prea multe lucruri. Sper sa-ti fie de ajutor. :*

| lalaboom a răspuns:

Pai citeste o carte si cu siguranta o sa adormi laughing))

| lplostonyou a răspuns:

You are not alone, exact pe la 1-2 ma culc si eu,pana atunci nu mi-e somn, cu diferenta ca odata ce m-am pus in pat am si adormit fara sa ma foiesc, iar dimineata la 7-8 sunt deja in picioare happy Incearca sa te culci la 10-10:30 maxim si o sa vezi ca o sa dormi linistita si dimineata te vei trezi mai devreme si odihnita.

| manowar1 a răspuns:

Si eu am avut aceasta dereglare.am fost la un psiholog si am rezolvat.o sa iti de-a niste pastile.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Uita-te la filme pe net. poti viziona online subtitrare in romana.eu asa fac cand e sa ma culc.ma mai uit si la din astea horror cateodata ca de obicei astea imi plac dar dupa chiar ca nu mai pot sa dorm. uitate la comedii, dragoste, cu adolescenti etc. sper ca am fost de ajutor.sau poti cauta jocuri mai mici laughing) dupa miniclip sau nu stiu.