| ionika2010_1947 a întrebat:

Am o sora de 10 ani si ma innebuneste sa ii dau idei sau sa ma joc cu ea, ca se plictiseste. Va rog ajutati-ma urgent. Ma streseaza asa mult. Va rog, vreau multe multe multe raspunsuri si urgent urgent urgent. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| gabriela a răspuns:

Stiu cum e sa fi mai mica cu 6 ani, ata este dierenta dintre mine si sora mea mai mare. Acum e mai greu ca se tine dupa tine, e micuta, dar peste 5-7 ani vei gasi in ea si ea in tine cea mai buna prietena. Niciodata nu te vei simti singura si-ti va face placere deosebita sa o sfatuiesti, sa o ajuti sa se maturizeze. Acum trebuie doar sa o iubesti ca pe o sora, sa o conduci catre adolescenta. Invat-o sa citesca, sa asculte muzica, sa fie cate un pic si independenta. Ascultati muzica, invat-o sa recunoasca solisti, discuta cu ea despre lucruri de care are nevoie...vei vedea ca vei fi mandra peste cativa ani ca ai reusit sa o educi, sa o apropii de tine, sa fiti prietene si sa va faceti parintii fericiti prin comportamentul vostru de doua surori care se simt bine impreuna. Bucurie mai mare pentru parinti nu exista. Joaca-te ca nu mai e mult pana iesiti din aceasta perioada a vietii, mai mult ea ca tu esti deja domnisoara. vorbiti despre lucruri care o intereseaza, invat-o se se ataseze de o revista pentru varsta ei, citit, muzica. apoi discutati despre ce a citit. Hai, rabdare si succes!

3 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

Joaca-te carti sau monopoly, scrabble, avioanele, nu te supara frate.

| dianakiss a răspuns:

Zii sa iese pe afara cu prietenele, sa se joace pe calculator, jocuri remy, monopoly, sau la abilitati sa fac ceva la abilitati practice sa asc muzica ei preferata sa alerge ...credema am 11 ani si eu ma plictisesc dar sora mea se joak cu mine 1 ora si pleak fa si tu asta faty timp pentru ea si o sa vezi ca cu timpul nu se va mai pliktysy

| d3ny_2962 a răspuns:

Poi ii poti gasi un prieten\a si at te lasa pe tine in pace sper ca tis de folos