| xLollo a întrebat:

Am ramas fara sunet la pc,nu stiu din ce cauza,boxele sunt conectate volumu e bun, driver-ul audio e instalat, nu stiu care ar putea fi problema.Am windows 7.

3 răspunsuri:
| geop a răspuns:

Caută și în dreapta-jos, trebuie să ai iconiţa de sunet, acea boxă cu unde. Da-i pe ea şi vezi acel buton să fie cât mai sus, dacă nu, intră acolo unde scrie Mixer. Dar ca să nu faci alte prostii, caută pe cineva specializat.

| ҲҲƠƠƤƧҲҲ a răspuns:

Deschideți Manager dispozitive astfel: faceți clic pe butonul Start Imagine a butonului Start, faceți clic pe Panou de control, faceți clic pe Sistem și securitate, apoi sub Sistem, faceți clic pe Manager de dispozitive. Permisiune de administrator necesară.‌ Dacă vi se solicită o parolă sau o confirmare de administrator, tastați parola sau furnizați confirmarea.

Faceți dublu clic pe Controlere de sunet, video și jocuri pentru a extinde acea categorie. Dacă este listată o placă de sunet, înseamnă că aveți una instalată. Dacă nu este listată nicio placă de sunet, verificați informațiile furnizate cu computerul pentru a vedea dacă ar trebui să fie instalată o placă de sunet. Dacă ar trebui să fie instalată o placă de sunet, va trebui să instalați una în conformitate cu instrucțiunile fabricantului. Funda

| KentNanotek a răspuns:

Salut!
Ce windows aveai inainte?
La celalalt windows mergeau boxele?
S-ar putea ca boxele tale sa nu fie compatibile la windows 7.
Funda happy?