| IIIx333III a întrebat:

Am sa va spun ceva ce multi cred ca nu este adevarat, dar este! Id lui Miley Cyrus se afla in posesia mea. Vreti dovezi, poftiti:
-Mi-a cantat la microfon, este vocea ei.
-Stie unde se afla si spune exact ora locului respectiv.
-Engleza ei este perfecta.
-Dar... din pacate, nu da webcam.
Mie una mi se pare ca este adevarata. Mai mult ca sigur.
Daca vreti, luati id ei: without_a_sock@rocketmail.com
Dau folositor la toata lumea care raspunde la aceasta intrebare.

Răspuns Câştigător
| HrănescPorciCuLingurţa a răspuns:

Nu poti niciodata stii, daa nu iti da webcamul, probabil ca nu e ea! Poate fi o americanca sau englezoaiaca. Sau doar cineva care stie foarte bine engleza. Si de unde stii ca a cantat in microfon? Poate a pus o inregistrare cu vocea lui Miley. Exista site-uri unde gasesti ora pe glob. Nu prea m-ai convins la faza cu webcamul, dar ma rog...

7 răspunsuri:
| NinaY a răspuns:

Si tu te astepti sa credem.haha.sa vad c folositor primesc eu oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puea sa puna de pe youtube vreun concert de al ei

| Lluvia a răspuns:

laughing)
Nu e id ei :*
Poate sa puna o mel cu Miley la microfon tu n-ai de unde sa stii
Trezeste-te la realitate oh go on

| iLovedYou96 a răspuns:

Buna! sincer nu ma dau in vant dupa ea dar imi place putin(foarte putin) mersi oricum pentru id! bye

| レクス a răspuns:

Eu una am sa-l adaug si am sa vad ce iese.

| oVeveritzaDulcexD a răspuns:

Merci pentru id :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e vocea lui Miley a luat-o de pe imvu ca acolo ai credite si sunt multi fani care se dau drept ea, marog si poti sa cumperi vocea ei, dar in joc asa si daca tia cantat atunci e luata de pe youtube si poa sa existe si fara muzica si oricine stie engleza si poate minte in legatura cu unde si ce ora este. Si sa nu iti mai placa de ea ca se drogheaza si in California a prins-o cineva cred ca paparazii ca facea sex cu un baiat in baia publica, marog intr-o baie.