Nimic doar sa stergi acolo si gata nu se intampla nimic asa am facut si eu si nu s-a intamplac nimic! nu mai fii suparat/a!
Da ce s-a intamplat? parchetu sau umflat? sau cana e sparta? Nu mai lua canile altcuiva iatio pea ta si gt...
S-a ciobit parchetul sau ce? S-a spart si cana? Hmm.se pare ca ai avut ghinion nu prea ai ce face. pune-ti si voi un covor! Si cana sigur mai gasesti la fel.
Si e so intamplat mai exact? s-o spart cana, s-o patat parchetu sau s-o umflat?
Trebuie sa ii explici mamei tale ca a fost o greseala si îi poti cumpara o cana noua.Altceva nu stiu ce poti face.La multi ani! :*
Buna! Pai sterge repede sa nu se unfle parchetul. Daca ai spart cana poti sa ii cumperi alta si sa ai mai multa grija. Bafta!
Strange cioburile, sterge parchetul si cu prima ocazie fa-i cadou mamei o cana noua! Oricum, cioburile aduc noroc. An Nou fericit iti doresc tie si mamei tale!
Daca s-a spart cana, strange cioburile, arunca-le si gata. Sigur se mai gasesc cani la fel. Nu e asa mare tragedie.
Daca nu stergi parchetul repede, risti sa se umfle. S-ar putea sa ai nevoie de mai mult decat apa, sucul e lipicios.
Daca s-a zgariat parchetul... cumpara un covoras, acopera rana si gata!
Nu mai fi speriata ca a cazut cerul pe pamant si probabil ca mama ta va intelege.
P. S. Bei sucul in cana?
anonim_4396 întreabă:
Andreea0612 întreabă: