| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a întrebat:

Am si eu micuta problema abeam meam facut cont www.remi-online.ro si nu stiu cum pot juca.Imi explicati si mie va rog:*?

3 răspunsuri:
| dennys10 a răspuns:

Intri pe site si iti scrii username si password sus sub desenul ala,apoi iti apare remi etalat,remi pe tabla etc. si apesi de care vrei sa joci.Apoi alegi o camera unde sunt deja 3 jucatori.O sa trebuiasca sa astepti un pic pana intri in joc ca ceilalti jucatori care au intrat dinaintea ta sa termine jocul inceput,iar apoi poti juca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe site si iti scrii username si password sus sub desenul ala, apoi iti apare remi etalat, remi pe tabla etc. si apesi de care vrei sa joci. Apoi alegi o camera unde sunt deja 3 jucatori. O sa trebuiasca sa astepti un pic pana intri in joc ca ceilalti jucatori care au intrat dinaintea ta sa termine jocul inceput, iar apoi poti juca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intri pe site si iti scrii username si password sus sub desenul ala,apoi iti apare remi etalat,remi pe tabla etc. si apesi de care vrei sa joci.Apoi alegi o camera unde sunt deja 3 jucatori.O sa trebuiasca sa astepti un pic pana intri in joc ca ceilalti jucatori care au intrat dinaintea ta sa termine jocul inceput,iar apoi poti juca.