| lalaa a întrebat:

Am si eu nevoie de o parere.Eu in general port boxeri, pentru ca nu suport tanga.si daca vreau sa-mi iau colanti la sport sau asa in general, se vad boxerii.si uneori si cand port blugi se vad.si nu stiu ce sa fac, ca parca e cam nasol sa se vada >chilotii:".

5 răspunsuri:
| Raluuuuu a răspuns:

Ia.ti boxeri cam asa:http://www.google.ro/......tp?/imgres sunt mai decupati si nu va mai trebui sa te complexezi.

| améliee a răspuns:

Chiar se vad urat boxerii prin pantaloni. Fie te obisnuiesti sa porti tanga, fie nu porti nimic laughing. Oricum, poate la inceput te jeneaza putin, dar dupa chiar te obisnuiesti.

| noname4me a răspuns:

Cand porti blugi ar fi o idee sa porti o curea.

| GaNgSty a răspuns:

Cand porti blugi lasa boxerii putin mai in jos si blugii ridicai la fund cat sa il acopere iar la colanti ridica boxerii mai sus exact invers cum faci la blugi.
Si apropo poarta boxeri in continuare mult mai sexy decat tanga si chilotii smug cel putin pentru majoritatea barbatiilor doar daca nu iti plac cocalarii alora le plac chilotii, gogosarii, tanga orice numai sa vada ce e sub...;]]. Sper ca te-am ajutat daca am inteles ce vrei tu sa insinuezi;].
P.s : Daca te duci la piscina sau la plaja ar merge super niste boxeri cu o bustiera smug.;* Good Luck Lalaa ^_^

| yallview a răspuns:

Hei, eu port mereu chiloti normali sau boxeri la colanti si se vede, dar nu e nimic rau in asta, lasi in fata colantii usor mai in jos sa nu se muleze in fata.