| FakeSmiley a întrebat:

Am si eu nevoie de pareri, dar fara cele rautacioase ca o sa pareti mai stupizi decat sunteti.
2 prietene vor sa se duca la sala si vor sa merg si eu ( tin sa spun ca eu sunt mai slaba ca ele am 52 KG ) iar eu nu ma simt asa motivata sa merg. ma gandesc ca unde mi-ar fi rostul, una din ele mi-a spus ca daca nu vad macar un mic rezultat intr-o luna sa renunt, ca ea a mai vazut fete slabe care sa se duca si acum arata mai bine. eu am mai facut exercitii acasa si pot spune ca un mic rezultat s-a vazut dar dupa nu am mai fost motivata sa continui, si nu stiu. se merita sa merg?

3 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Dacă vrei du-te, dacă nu, nu. Aveţi gândire comună precum găinile sau ce? Nu te pot forţa să mergi.

| AnarchyUK a răspuns:

Dacă nu vrei, nu te duci. Este alegerea ta și nu afectează pe nimeni. Sportul este bun, nu ar fi rău, dar de ce să dai bani degeaba pe sală? Le poți spune și acelor fete acest lucru. Puteți alerga afară, la aer liber. În anumite părculețe sunt și aparate speciale pentru acest lucru. În acest fel mai și socializați, râdeți... la sală acest lucru nu se poate foarte mult, căci deranjați oamenii.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca nu prea vrei si nu iti place, nu vad rostul, mai ales daca esti multumita de cum arati. Doar ca sa mergi cu prietenele tale chiar nu se merita.