| Deeiiow a întrebat:

Am si eu o intrebare banala. laughing cum se citeste 180 in limba engleza. plz :* mercii :*

Răspuns Câştigător
| kitishor a răspuns:

Se scrie : one hundred and eighty.
si se citeste " uan handrid end eiti." rolling on the floor
sper ca te-am ajutat!

| agoodvampire a răspuns (pentru kitishor):

De fapt se citeste handred nu cu i happy

| kitishor a răspuns (pentru agoodvampire):

" Handred "? nu prea cred. Asa fac toti oamenii engleza. Nu se citeste cum se scrie happy.

Draga stiu ca nu se citeste cum se scrie. Se scrie hundred si se citeste handred cu e nu cu i cum ai spus tu happy. Intreaba un profesor de englezawinking

Nu mai spune. happy Oricum nu-mi prind mintea cu din astea happy. " Handred " cica. Ma rog. Daca nu esti sigura, ia un dictionar de engleza ca nu musca. Sau ti-ar prinde bine niste meditatii. Mai treci si tu pe la ora de engleza!

In fine nu am vrut sa iti reprosez sau ceva dar iti spun ca se citeste cu e nu cu i. Si vorbesc engleza mai bine decat vorbesti tu romanawinking am doar de 10 si nu ca m-as lauda sau altele dar nu imi place ca tot o ti cu a ta cand sti ca nu e corect cu i ( handrid? straight face). In fine e treaba tawinking. O si frumoasa in continuare!

Si eu iau numai 10 si e materia mea preferata. Nu e usor sa ma enervez dar se pare ca tu te iriti tare. Nu conteaza. O zi frumoasa si tie draga mea!

| Deeiiow explică (pentru agoodvampire):

Copilu` minune, vezi ca se citeste handr"i"d. nu cu e uan handred: tu nu auzi cum suna? eu nu stiam cum se spune 180 dar stiu cum se spune o suta, si nu se spune hendred. kitishor are dreptate. tongue

16 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Uan eit ziro

| kitishor a răspuns:

Macar invata sa citesti " kitishor "? " Prost "? Ti se pare ca sunt baiat? Si dupa aceea, ia in mana o carte de limba engleza!

| Bogdan123Bogdan a răspuns:

Buna, se scrie one hundred and eighty

| AlexaGabriela a răspuns:

Se citeste ''uan handred end eit''

| agoodvampire a răspuns:

One hundred and eighty ( uan handred end eiti) laughing sper ca te-am ajutat

| x3Clover a răspuns:

Oan handriud eit

| dey12 a răspuns:

One hundred and eighty

| Georgi111111 a răspuns:

Se scrie : one hundred an eighty Se citeste: uan handrid end eiti sper ca te-am ajutat funda?big grin