Se scrie : one hundred and eighty.
si se citeste " uan handrid end eiti."
sper ca te-am ajutat!
De fapt se citeste handred nu cu i
" Handred "? nu prea cred. Asa fac toti oamenii engleza. Nu se citeste cum se scrie .
Draga stiu ca nu se citeste cum se scrie. Se scrie hundred si se citeste handred cu e nu cu i cum ai spus tu . Intreaba un profesor de engleza
Nu mai spune. Oricum nu-mi prind mintea cu din astea . " Handred " cica. Ma rog. Daca nu esti sigura, ia un dictionar de engleza ca nu musca. Sau ti-ar prinde bine niste meditatii. Mai treci si tu pe la ora de engleza!
In fine nu am vrut sa iti reprosez sau ceva dar iti spun ca se citeste cu e nu cu i. Si vorbesc engleza mai bine decat vorbesti tu romana am doar de 10 si nu ca m-as lauda sau altele dar nu imi place ca tot o ti cu a ta cand sti ca nu e corect cu i ( handrid? ). In fine e treaba ta. O si frumoasa in continuare!
Si eu iau numai 10 si e materia mea preferata. Nu e usor sa ma enervez dar se pare ca tu te iriti tare. Nu conteaza. O zi frumoasa si tie draga mea!
Copilu` minune, vezi ca se citeste handr"i"d. nu cu e uan handred: tu nu auzi cum suna? eu nu stiam cum se spune 180 dar stiu cum se spune o suta, si nu se spune hendred. kitishor are dreptate.
Macar invata sa citesti " kitishor "? " Prost "? Ti se pare ca sunt baiat? Si dupa aceea, ia in mana o carte de limba engleza!
One hundred eighty.:))
http://translate.google.com/#auto|en|o%20suta%20opt%20zeci
Se scrie : one hundred an eighty Se citeste: uan handrid end eiti sper ca te-am ajutat funda?