Sa ramai ca tine, lumea e satuta la clone! Ar fi oribil daca am fi toti la fel, ne-am plictisi terbil. Fii mandra de tine, nu regreta nimic din ce faci si nu copia pe nimeni!
Dar nu vreau sa fiu exclusa...
Mai bine fii naturala, orice baiat o sa se indragosteasca de farduri de decolteu etc...dar totusi te poti machia putin cu culori deschise la ocazii! funda?!
Sti care e chestia, shmenul?
Ca ele vor sa para ceea ce nu sunt, si uita sa fie ceea ce sunt cu adevarat, tu incearca doar sa fi tu si totul va fi bine.
O sa ai destul timp sa te machezi la 18 ani cat vrei tu.
Apropo daca te machezi de mica tenul tau nu e dezvoltat si odata ce tu il acoperi cu fel de fel de farduri, automat ii opresti respiratia si cu timpul tenul imbatraneste, dar la adulti lucrurile se schimba, adica un adult nu e la fel de sensibil ca un adolescent.
Sper sa fi inteles ceva.
Draga Andreea sfatul meu este sa ramai asa cum esti tu. Si eu am tot 15 si nu ma dau in vant dupa machiaj sau statul jumatate de ora in fata unei oglinzi numai pentru ca parul meu sa fie o capodopera de spaghetti fara sos. Important este sa te simti tu bine. Este la fel ca in moda: poarta ce iti place si iti sta bine. Pur si simplu in ADN nostru este scris: aceste fete nu vor fi interesate de machiaj. Intotdeuna este cel mai bine sa fii tu insati, oricum nu hainele, rimelul, fondul masliniu fac pe om. Conteaza cine esti tu si ceea ce faci pentru a demonstra ca iti asculti inima, fiinta (in orice imprejurare). Eu sunt de parere ca daca "aranjatul" nu este ceva care sa iti provoace o placere sau sa iti confere mai multa incredere nu are nici un rost sa iti pierzi vremea cu el. Ai grija de tine, fii libera, fii fericita. Nu toate ne machiam, iar daca observi ca fetele mici incep sa se descurce cu izvorul fermecat al fondului de ten nu inseamna ca este ceva ce trebuie sa facem si noi, fiindca suntem mai mari si noi chiar avem dreptul. Ai grija de tine! Sper ca te-am ajutat.
Multumesc mult pentru raspuns
Pai imbraca niste haine mai decoltate! Fardeazate! Cam asta e varsta normala pentru machiat!
Eu iti recomand sa ramai asa cum esti sau sa pui puuutin machaj la anumite ocazii importante.sau sa folosesti remedii naturale pentru machiaj
Eu iti recomand sa ramai asa cum esti si sa folosesti remedii naturale pentru infrumusetare in anumite ocazii mai speciale
Ar trebui sa te fardezi si sa te imbraci in decolteu iar apoi sa vezi cum te simti mai bine si nu trebuie mereu sa te machezi pentru ca ai 15 ani, dar in general fetele se fardeaza de la o varsta frageda iar tu cum am spus trebuie sa faci cum te simti mai bine
Yurisa întreabă: