anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o intrebare big grin. Este adevarat ca,daca ii dai unui unui cu sange menstrual pe gat in spate in timp ce doarme, o sa te iubeasca? Am auzit niste prietene si sunt curioasa daca merge...A incercat cineva?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Cata vulgaritate in comentariile unora! Sar la gatul tau (probabil vor sa-ti puna sange laughing ) Glumesc.
Ceea ce spui tu tine de vrajitorie, de farmece, dar pare total neverosimil. Cea mai buna confirmare e de la cineva care a incercat. Vorbe sunt pretutindeni...
Sunt poate alte ritualuri care poti spune ca si-ar face efect. Nu e bine sa te joci cu vrajitoria.

| xAlinutza a răspuns (pentru dannyel86):

Am vrut sa vad daca a incercat cineva si a mers...dar ei tb sa sara toti... nu am nevoie sa fac asta, doar ca eram curioasa sa vad daca chiar e adv straight face

17 răspunsuri:
| ScheißeBeMine a răspuns:

Bleaaah

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da merge da nu pe gat in spate, trebuie sa ii dai pe degetul mic de la piciorul drept. de fapt trebui sa ii bagi tot piciorul in pizd@ sa fii sigura ca se mrdareste si degetul ala micu.

| xAlinutza a răspuns (pentru suntserios):

Am intrebat doar... vorbeau alea pe scl straight face nu tb sa faci asa straight face

| suntserios a răspuns (pentru xAlinutza):

Nu m am putut abtine la ce intrebare tampita ai pus.

| Felys a răspuns:

Cred ca de la caldura li s-a alterat creierul prietenelor

| Ađřıαηηα a răspuns:

Hei.
OMG! Cum naiba sa crezi asa ceva. Oameni buni numai fiti asa superstitiosi pentru ca asta va face viata oribila. Numai credeti in toate prostiile. Stiti nu tot ce zboara se mananca laughing

| adelina899 a răspuns:

Nu, nu este adevarat straight face cea mai mare prostie care am auzit'o fara suparare...probabil daca te duci la vrajitoare si fac farmecerolling on the floor

| мızυκı a răspuns:

Si-au batut joc alea de tine...

| LovingAdam a răspuns:

Pff ce tampenie! fara suparare, nu e deloc adevarat

| MrPink a răspuns:

Fetito cati ani ai? ti-a dat macar ciclul? daca da, pune-l in borcan la pastrare pentru gagicatu', sunt sigur ca ii place sa bea asa ceva

| xAlinutza a răspuns (pentru MrPink):

De cate ori sa mai spun ca nu e pentru mine straight face

| art001 a răspuns:

Nu este adevarat... daca vrei sa te iubeasca trebuie sa il speli pe cap cu urina de zebra calcata de tren in india

| fdyourgod a răspuns (pentru art001):

Esti tare mai vino cu chesti de astea

| hanzelik a răspuns (pentru art001):

laughing foarte tare

| Horatio17 a răspuns:

laughing Wai Wai.....sterge din cap prostia asta....si transmite-le si celor de la scoala ta

| Horatio17 a răspuns:

@suntserios tare raspunsullaughing)