Cata vulgaritate in comentariile unora! Sar la gatul tau (probabil vor sa-ti puna sange ) Glumesc.
Ceea ce spui tu tine de vrajitorie, de farmece, dar pare total neverosimil. Cea mai buna confirmare e de la cineva care a incercat. Vorbe sunt pretutindeni...
Sunt poate alte ritualuri care poti spune ca si-ar face efect. Nu e bine sa te joci cu vrajitoria.
Da merge da nu pe gat in spate, trebuie sa ii dai pe degetul mic de la piciorul drept. de fapt trebui sa ii bagi tot piciorul in pizd@ sa fii sigura ca se mrdareste si degetul ala micu.
Am intrebat doar... vorbeau alea pe scl nu tb sa faci asa
Nu m am putut abtine la ce intrebare tampita ai pus.
Hei.
OMG! Cum naiba sa crezi asa ceva. Oameni buni numai fiti asa superstitiosi pentru ca asta va face viata oribila. Numai credeti in toate prostiile. Stiti nu tot ce zboara se mananca
Nu, nu este adevarat cea mai mare prostie care am auzit'o fara suparare...probabil daca te duci la vrajitoare si fac farmece
Fetito cati ani ai? ti-a dat macar ciclul? daca da, pune-l in borcan la pastrare pentru gagicatu', sunt sigur ca ii place sa bea asa ceva
Wai Wai.....sterge din cap prostia asta....si transmite-le si celor de la scoala ta