| katherinepierce_8473 a întrebat:

Am si eu o intrebare. daca imi dati un raspuns clar va dau. funda dinaia si tot ce vreti voi laughing indata ce stiu cum se da laughing asa deci...
am si eu un blog.si vreau sa trimit link de pe o postare pe alta adica de pe home page cum ar veni o descriere a postarii ce contine linkul si apoi la adresa data de link asa zisa postare.
dar asa zisele postari sa nu fie pe home page adica sa le fac sa nu apara acolo.
scuze pentru exprimare. sper ca ati inteles daca nu va las idiul si va explic laughing scuze doar ca am nevoie de ajutor. multumesc si astept raspunsurile voastre.
p. s. sunt pe wordpress

1 răspuns:
| dafna a răspuns:

Nu stiu daca am inteles bine care e problema : vrei ca in postarea cea mai recenta sa apara un link catre o alta postare anterioara ei. Scrii in postarea recenta "postarea x se referea la." dai cu mouse-ul pe cuvintele ce vrei sa contina linkul, de exemplu postarea x" si apoi apesi pe un buton, daca exista ca nu stiu cum e pe wordpress, de genul "insert link" iti va aparea un camp alb in care adaugi linkul postarii anterioare" daca vrei sa sara in ochi textul "postarea x" il poti si colora. Asa daca vei apasa in postarea asta pe cuvintele "postarea x" ti se va deschide ce ai postat anterior. Sper ca am inteles ce vroia si ca te-am si lamurit!