Ma duc sa lucrez la strand in orasul meu, fac niste bani in plus, ma distrez si fac si baie
Vara asta ma distrez!
Merg la strand. ascult intruna muzica, mai stau pe net, vb. la tel.ma dau cu rolele, merg la plaja. ma duc la shopping. etc. etc. sunt o multime de lucruri.
Fundita?
Intru pe facebook,ma bat cu apa,înot,vorbesc cu prieteni,desenez,scriu in jurnal,ma uit pe youtube,intru pe TpU,dorm,pote citesc,ma joc cu câinele meu,ascult muzic, ma joc cu hainele pentru look-uri noi, merg în meli melo si-mi i-au accesori.
Citesc o carte, du-te la film cu prieteni, organizati o excursie...sunt multe chestii de facut
Mare. prieteni. iubiri de o vara. bautura. petreceri. plaja pe bloc. escapade pana la bucuresti la 2 de dimineata venite din senin [stii tu usual ]
Sa mai pus intrebarea asta da iti fac pe plac siti raspund.
eu ma joc la pc, marg in garaj si trag de fiare, ies cu bicicleta. pe scurta ma antrenez(vreau sa joc basket sau sa fac box)
Ma distrez cu prietenii pana o fac lata,merg la strand,ma dun in excursii cu colegii,stau pe pc,merg la bunici, dorm la prieteni sau invers, etc.Sunt multe... Funda?
Curious2 întreabă: