| IustinaSiAtat a întrebat:

Am si eu o intrebare pentru voi, iar cel care e de aceeasi parere ca mine primeste FUNDA!winking.

Deci iata intrebarea: Pe voi ce va sensibilizat mai mult la Romeo si Julieta? Cartea sau filmul? Argumentati-va!

Răspuns Câştigător
| SweetAnonima a răspuns:

Pe mine sincer m-a impresionat mai mult filmul! In primul rand pentru ca pare mult mai real si in al doilea rand in carte se lungeste prea mult si in al treilea rand imi plac mai mult filmele:d

6 răspunsuri:
| Giz?z a răspuns:

Nu înțeleg de ce primește fundă cel care e de acord cu tine și nu cel care-ți dă un răspuns argumentat. Modul tău de a recompensa e subiectiv și de prost gust.
Eu unul prefer piesa de teatru sau „cartea" cum îi spui tu. E mult mai completă și poți urmări varianta lui Shakespeare nepoluată de viziunea regizorului de film și fără scene tăiate. Dacă găsesc astea și-n engleză e și mai bine pentru că traducerile sunt slabe de obicei. Majoritatea va prefera filmul pentru că e mai ușor de urmărit plus că Shakespeare e un autor destul de dificil de citit și înțeles cu adevărat de publicul tânăr. Opera mea preferată e „Regele Lear".

| ღAnonimღ a răspuns:

Filmul. Nu poti citi chiar tot odata, mai uiti, etc... Cand vezi filmul, parca suspansul e mai mare, si etc.

| GenetiX a răspuns:

Cartea, pentru ca atunci cand citesti o carte iti poti imagina ce vrei, cel putin personajele pot fi asa cum le vezi tu.

PS: daca sincer vorbind povestea mi se pare oripilant de naiva.

| Gufiii a răspuns:

Cartea deoarece iti imaginezi personajele cum ti-ar placea tie sa arata si e ca si cum traiestu tu

| BlackCat111 a răspuns:

Cartea în primul rând,fără discuții,este frumos să vezi filmul, dar cartea te poate sensibiliza mai mult prin detaliile care filmul le sare de multe ori pentru că este și normal sa nu fie la fel.
Cât despre personaje ambele foarte mult, iubirea lor te sensibilizează nu neapărat ei. Dar ca să poți fi sau nu de acord cu mine spun că Romeo m-a sensibilizat mai mult.

| casiana_2324 a răspuns:

A dizzy pai parerea mea e ca pe mine personal filmul ma sensibilezeaza fiind ca la un moment dat atunci cand citesti nu vezi la fel romantismul si parca atunci cand vezi filmul tu esti cel care e trist sau ceva asemanator deci asta e parerea mea dar nu o stiu pe a ta asa ca tu ramai cu a ta iar eu cu a mea papa