Observ ca ai primit multe sugestii, dar eu ti-as sugera sa le iei ceva identic amandurora dar prietenului tau ceva in plus, mai special
In mod sigur trebuie sa le iei la fel pentru amandoi, ai putea sa le dai 2 esarfe, sau 2 palarii de marinari ca tot e vara, un parfum la fiecare daa nu prea tare, 2 camasi de vara una pe o noanta si una pe alta, poate ceasuri...
Sper ca ti-am fost de ajutor
Pai cam ce le place? Iale ceva ce sa ii reprezinte de exemplu daca iubitului tau ii place fotbalul iai o minge sau un prosop cu echipa preferata ( asta mi-a venit in minte ) intelegi?
Pai depinde de ce iai cadonat pina acum__deci eu te-as sfatui sai cadonezi prietenului o rama cu poza voatstra comuna__un ceas un albom cu poze o brata de argint aur(depinde de suma pe care o ai) un portofel cu ceva bani__cit despre fratele lui pai o iedee ar fi un suvenir daca fumeaza o scrumiera pentru tigari o cana mai deosebina___sau daca se ocupa cu sportul cumparai de ex: o minge o medalie sau un trofeu cu inscripiti cel mai bun campion sau ceva de genu___chiar nu stiu _sper ca ti-am fost de ajutor :*:*:*___pa pa a si apropo la multi ani omagiatilor!
O carte?
O idee buna:
http://www.buybooks.ro/urzeala-tronurilor-editia-a-ii.html
Pai pentru iubitul tau:o poza inramata cu voi 2 si ceva gen un parfum de la avon
pentru fracs`u:nu prea am ideitot ceva gen parfum
scuze
succes
anonim_4396 întreabă: