Pai eu iti dau muzica si tu o cauti pe youtube : radu-whap pa 3 sud est-iubire lady gaga akcent love stroned andreea balan samba gaz pe foc tokyo hotel connect-r, stromae alors on dance, dan balan, alex&puya, justin bieber, smiley, crazy loop, pitbul, anda adam, tom boxer-morena, mamasita, puya ft kamelia, zdob si zbup, o-zone, shakira, si ke$ha sa iti fie de bine sunt aici peste 100 melodii, bine cauti actoru si vezi ce piesa iti place! bafta
Da dc faceti ceva concurs care are mai multe melodii nu imi pot da seama cum gadesti si u ... sunt destule site-uri cu muzica scrie pe google muzica noua sau ce muzica vrei u si search iti gaseste n stie-uri nu imi dau seama cum de u ai doar atatea si prietenii tai au 300 ...uaaaaaaaaau ce diferenta este. 13 ani incearca sa gandesti intrebarile inainte sa le pui ciao
Mai intai gandeste-te ce stil de muzica iti place. Daca iti place rock, sigur cunosti trupe, le cauti pe youtubeapoi downloadezi.La fel si cu restul...
Eu am in calculator 4372 de melodii
Bad romance, Telephone; Can`t be timed, Beautiful Girls; California Girls, Sexy Eyes, La-La Land...
eu_5592 întreabă: