anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu un obicei cam prost [ nu sunt singura ] si vad ca sunt unele persoane care, chiar pot reusi sa nu puna tot la suflet! sad am si eu niste " prieteni " falsi. care ma vorbesc destul de urat pe la spate si eu cand aflu ma inchid in camera si plang. Ma gandesc " oare ce-am facut de ma vorbesc atat de urat? " imi doresc enorm de mult sa nu mai pun atat de mult la suflet toate lucrurile astea.Sa fiu mai indiferenta!
Ma puteti ajuta?
Multumesc! love struck

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Si eu sunt la fel. Sufar si cand ma critica oameni care nu ma cunosc. Multi nu vad dincolo de aparente. Sunt unii care nu au destula materie cenusie. Important este sa fii naturala. Doar asa atragi prieteni adevarati. Cu siguranta vor veni si prieteni buni in viata ta. Cu timpul vei invata sa fii mai indiferenta. Dar gaseste un scop. Gandeste-te la ceva pentru care merita sa lupti. Gandeste-te ca majoritatea din cei care te critica iti vor fi inferiori pentru ca tu vrei sa realizezi ceva in viata asta. De obicei sunt niste borfasi cei care te vorbesc de urat asa. Din pacate in jurul nostru e din ce in ce mai multa ura si invidie. Incearca sa fii mai apropiata de cei pe care ii vezi ca au suflet bun. Cauta prezenta celor care nu te fac sa te simti prost. Incearca sa iti gasesti o vocatie. Unii deseneaza frumos, altii canta, altii au pasiuni literare, fiecare se descurca la ceva mai bine. Afla care e domeniul tau si cauta sa excelezi. O seara placuta! Succes!

6 răspunsuri:
| JustMe a răspuns:

Si eu eram ca tine mi demult, dar eu pur si simplu am devenit mai puternica... nu stiu de ce, probabil ambitita. Ma gandeam ca ei nu imi merita lacrimile, deci nu are nici un rost!

| nobody_9468 a răspuns:

Eu m-am obisnuit cu astfel de prieteni... pur si simplu nu'mi mai deschid atata de mult sufletul in fata lor, fiindca nu'i pot evita...big grinbafta

| deejayra a răspuns:

Esti slaba...trebuie sa devii mai puternica, sa ai incredere in tine, sa iti dai seama ca nimeni nu e mai presus decat tine.
Eu nu am pus la suflet barfele altora pentru ca ii consider niste fiinte subdezvoltate mintal ca sa zic asa, atata timp cat ei barfesc nu am cum sa ii clasific decat in aceasta categorie.
Si foarte important...aceste specimene se hranesc cu oftica si ura ta.Trateaza-i cu indiferenta.Toate aceste barfe vin din invidia fata de tine.Demonstreaza-le ce esti o fiinta puternica si nu pune la suflet tot ceea ce zic.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

O sa te obisnuiesti pana la urma cu situatiile astea. Eu am ajuns sa nu am timp nici sa mor din cauza banilor si dusmanilor, sunt ca iarba astia frate, ma dusmanesc degeaba. Am 20 de ani, dar crede-ma ca toata lumea m-ar lasa in drum sa mor. Sunt lucruri extrem de urate astea dar asa e lumea in ziua de azi, cei slabi mor si cei puternici traiesc, deci ce alegi? E bine sa plangi pentru ca te descarci dar incearca sa uiti repede sau sa nu mai bagi de seama. PS: Pe dusmani eu mi-i cunosc caci cu ei prieten am fost.

| irina222 a răspuns:

Sunt exact in aceeasi situatie ca a ta.

eu zic sa facem asa, si cred ca e cel mai bine.

eu merg pe premiza asta :' daca vei sa ma cunosti bine, daca nu vrei sa ma cunosti si mai bine"

daca ei nu te vor inseamna ca sunt prosti, pentru ca eu ced ca esti o fiinta minunata.

nu`i lua in seama, prietenii vei avea mereu.

cine vrea sa-ti fie prieten adevarat iti este cu ADEVARAT!

happy cu placere iubita!:*

| sanda2009 a răspuns:

Cred ca cel mai bine este sa i ignori, efectiv trebuie sa nu mai stai in preajma lor, iar daca te vb pe la spate o fac doar din invidie, prieten iti este doar mama, tata, sora sau fratele, prietenii adevarati sunt cei care te cauta si la bine si la rau. o seara buna