Da nu e tocmai un program... uite ce trebuie sa faci la yahoo dai messenger-preference-ignore list iar aici bifezi ignore anyoie who is not in may yahoo... asa am facut si eu si acum nu mi-l mai poate schimba. sper ca te.am ajutat
Nu-ti schimba nici un hacker statusul. Probabil un virus, ai si tu grija la ce dai run.
Du'te la Preferences, la Ignore List si bifeaza aia cu "Ignore anyone who is not in my contact list".
Http://4metin.ro/discutii-generale/anti-status-changer-t46082.html
Fa ce iti arata aici si nu o sa mai ai probleme :D
Preferences-ignore list-Bifezi prima casuta nu a 2-a-dupa aia Ad si dupa aia gata
Buna.Nu este vorbe de hackeri ci de un program, mai bine zis de pe un site.Ce trebuie sa faci este sa dai : intri sus la Messenger-->apoi dai Preference-->apoi dai Ignore List-->apoi bifezi prima casuta! Sper ca ti-am fost de ajutor.
Uite aici site-ul dupa care se schimba statusul :D
http://www.ymland.com/status-changer/index.php
Http://artnmagic.wordpress.com/2011/12/01/rezolvare-yahoo-status-changer/
Funda?
Salut.Du-te sus acolo unde scrie Messenger apoi dai pe Preferences dupa care dai la Ignore list si pe "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts". Succes
Salut dai la Yahoo, dupa aceea la "Messenger" > "Prefferences" > "Ignore list" si dai la "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Conntacts. Succes.