| alex951 a întrebat:

am si o problema in schimba un hacker statusu si nu stiu ce sa fac! plz help me
dau funda

Răspuns Câştigător
| bubufi a răspuns:

Da nu e tocmai un program... uite ce trebuie sa faci la yahoo dai messenger-preference-ignore list iar aici bifezi ignore anyoie who is not in may yahoo... asa am facut si eu si acum nu mi-l mai poate schimbahappy. sper ca te.am ajutat

11 răspunsuri:
| elenyss a răspuns:

laughing Nu-ti schimba nici un hacker statusul. Probabil un virus, ai si tu grija la ce dai run.

| DAC a răspuns:

Intri Messenger => Preferences => Ignor list => bifezi prima bulina si dai Apply

| StarDust a răspuns:

Intra la ignore si bifeaza prima optiune. asa scapi de toti "hacherii"

| AnneK a răspuns:

Du'te la Preferences, la Ignore List si bifeaza aia cu "Ignore anyone who is not in my contact list".

| ŁοłłϊÞοÞ a răspuns:

Http://4metin.ro/discutii-generale/anti-status-changer-t46082.html
Fa ce iti arata aici si nu o sa mai ai probleme :D

| alina1357 a răspuns:

Preferences-ignore list-Bifezi prima casuta nu a 2-a-dupa aia Adtongue si dupa aia gatatongue

| HeloKity a răspuns:

Buna.Nu este vorbe de hackeri ci de un program, mai bine zis de pe un site.Ce trebuie sa faci este sa dai : intri sus la Messenger-->apoi dai Preference-->apoi dai Ignore List-->apoi bifezi prima casuta! Sper ca ti-am fost de ajutor.
Uite aici site-ul dupa care se schimba statusul :D

http://www.ymland.com/status-changer/index.php

| Danyel129 a răspuns:

Salut.Du-te sus acolo unde scrie Messenger apoi dai pe Preferences dupa care dai la Ignore list si pe "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts". Succeswinking

| Danyel129 a răspuns:

Salut dai la Yahoo, dupa aceea la "Messenger" > "Prefferences" > "Ignore list" si dai la "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Conntacts. Succeswinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...
Intri pe messenger, apoi cauti sus acolo scris mic "messenger" apoi "preferences" apoi "ignore list" si apesi pe prima varianta "ignore anyone who is not in my yahoo! list"
Deci: messenger-->preferences-->ignore list-->ignore anyone...list"
funda?