| Millanteria a întrebat:

Am trecut in clasa a VI-a(am terminat a V-a cu media 10), iar acum mi-e cam frica la testele initiale din primele zile. Cica ne da la limba romana, matematica(la mate nu mi-e frica, deoarece am facut pregatire, si m-am uitat la niste teste pe net si fac fata), in schimb mi-e destul de frica la biologie, tehnologie, franceza si engleza. La franceza si engleza am avut o profesoara care nu stia nimic. Voua cum v-au dat testele? Vi s-au parut grele? Profesorii din scoala mea sunt mai pretentiosi, si de obicei ne dau cam greu.
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| maryana5 a răspuns:

Stai linistita. Anii de scoala sunt frumosi atat cat sunt, nu munci pentru note ci alearga dupa cunostinte.
Nu te papa nimeni daca nu iei 10 la tot. Si oricum, testele initiale nu s-au pus niciodata. Ne m-ai speriau si pe noi profesorii ca le vor trece in catalog daca nu suntem cuminti laughing
Ce vremuri... Anii de generala sunt foarte frumosi. Bucura-te de ei cat mai esti copil.

Si apropo, sunt sigura ca vei lua niste note foarte bune. Ai incredere in tine!

5 răspunsuri:
| Mik3 a răspuns:

Testele din primele zile nu se pun, adica nu conteaza sunt date pentru a vedea la ce nivel sunteti...

| Alexxaaa a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica, deoarece testele alea sunt numai ca sa vada profesorii ce cunostinte ai...atata tot

| Catafu a răspuns:

Pai cum de iti e teama de teste daca ai avut media 10 ...inseamna ca stii materia de cls a 5 a ff bine daca ai avut media 10 nu ai cum sa iti fie teama...nu e greu sa stii

| Angiix3 a răspuns:

Nici eu nu stiu ca trec tot in clasa VI - a happy Dar in rest am auzit ca este ce.a mai usoara clasa. Succes happy

| ciresepeetno a răspuns:

Sunt si eu in exact aceiasi situatie sunt olimpica la mate, la rom si la geo dar imi este frica de engleza si de franceza.Dar incerc sa fiu optimista stiu ca daca nu invatam nu aveam media 10 deci ceva ceva toto trebuie sa mai stiu.Nu iti mai face atatea griji.Ca trebuie sa reustesti.