| DouaPuncteIcs a întrebat:

am un baiat la mine in cartier care nainte spunea ca ii place de mine si de cand i-am spus ca nu imi place de el da in mine ma face in toate feluri posibile si ma injura si se ia de mine nici nu stiu ce sa mai fac! mai bine sa ma omoare decat sa spuna vorbele astea! practic nu mai suport si acum i-a dat id meu unui baiat ca sa am injure de NU mai POT! ce pot face? ajutati-ma va rogcrying

Răspuns Câştigător
| andreutz99 a răspuns:

Cand te injura ai putea sa il insulti mai tare dar atentie, se va infuria si mai tare de ci evita asta.Trateazal cu indiferenta dar si asta poate duce la bataie doearece e un copil incult. Iar daca i-ai spune parintilor lui s-ar putea sa rezolve sau din potriva sa il apere pe el si sa zica ca u te tii dupa el, Punel pe cineva sa il rezolve sau explica-i ca u nu esti ultima fata de pe pamant ca sunt fete mai frumose si mai spune-i ca nu poate continua asa toata viata.Bafta STEFANYA. Te Rog FUNDA!

8 răspunsuri:
| Mjdolhfi a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el despre chestia asta, spune-i ca mai sunt si alte fete si ca voi puteti ramane prieteni. Daca si dupa ce vorbiti se comporta la fel ingnora-l si o sa se plictiseasca.

| Ioana1984 a răspuns:

Buna Stefanya, parerea mea e sa vorbesti cu un verisor mai mare de al tau sa-l puna la punct pe baietelul asta, daca si-a luat mintea in cap.Sau de nu, cum crezi tu, zi la parintii tai sa meraga la ai lui mai pe seara, impreuna si cu tine si sa va dea fata in fata si tu sa-i povesteti probleme pe care ti le face. Iar in privinta internetului schimba toate adresele, si dale numai la cei apropiati tie ca acel tip sa nu te mai poata deranja si pe net.Mult succes.

| Naspa6969 a răspuns:

Imi pare rau. Tot ce poti sa faci este ( ca si eu m-am despartit de un baiat care ii placea de mine dar mie nu) ii spui frumos :" Uite stiu ca tie-ti place de mine dar hai sa fim doar amici asa este mai bine ce spui vrei?" asta trebuie sa spui daca nu accepta ii explici frumos si asta este sau mai bine ii chemi pe parinti tai si ii spui sa faca ceva in privinta asta si a fost putin vina ta ca i-ai dat id-ul tau si asa am patit si eu si eu i-am dat unui baiat nr. meu de telefon si acum ma suna-n fiecare zi dar nu-i raspund si daca tpul ala care te injura poti sa-l stergi si gata nu mai vb cu el. fundita? puppy dog eyes

| Ingerasull99 a răspuns:

Ignoral, indiferenta doare cel mai tare!

| Диана a răspuns:

Adica tu il lasi pe nesimtit sa te umileasca?:o
God! Eu l-as lua la bataie. laughing

| ana2205 a răspuns:

Ai putea sa te certi cu el pe mess, sa-i arati ca nu esti carpa lui de sters pe jos, dar cred ca ar trebui sa ceri si ajutorul unui adult...
Multa bafta,:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci la parintii lui si le zici totul despre "incultul" lor si sa vorbeasca ei cu el.pe mess de ce nu ii dai ignorr aluia?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde eu de exemplu nu mas lasa calcata in picioare de un nesimtit ca asta mai degraba nu il baga in seama ignora-l iar baiatului de pe mess da-i ignor daca lucrurile se irautatesc cere ajutorul unui adult dar in niciun caz sa nu plangi sau sa te simti prost in fata lui efectiv e ca si cun l-ai rasplati iar rasplata lui este satisfactia ca te face sa suferi