| AllmaGirl a întrebat:

Am un calculator care provine dintr-o banca din nu mai stiu ce tara.Toate calculatoarele ce provin de acolo au fost echipate cu un sistem de protectie care este foarte deranjant...Impiedica utilizatorul sa se conecteze la orice site care cere cont (YouTube, FaceBook, TPU, etc). Cand dai sa intri iti da "Security Certificate Error) si tu ai de ales: ori "Get me over here (recomandated)" ori "Confirm security exception". Daca bagi la exceptii nu mai ai niciodata probleme cu acel site, dar sunt siteuri la care oricat insisti nu va accepta sa intri, la care nu mai ai posibilitatea cu exceptia (exemplu: site-ul de la Apple). Am cautat pe net si vad ca foarte multi schimba data si ora si merge, dar nu vad legatura...eu am schimbat-o si tot la fel merge. Ce as putea face? E un calculator foarte bun! Are placa video buna, un hard cu multa memorie si chiar nu vreau sa il schimb! Uitati cum arata eroarea(ca sunt mai multe feluri): http://www.youtube.com/watch?v=TaBGeViUIEI

Nu urmariti pana la final, doar pana ii apare eroarea.

Răspuns Câştigător
| SolitarHacker a răspuns:

Revin cu un alt raspuns care sa iti aduca rezolvalea fara sa reinstalezi sistemu de operare m am pripit cand am zis. deci. deschizi browseru care il folosesti intri la ramura unde zice Tools internet options pe urma mergi la ramura privacy acolo jos apare ceva de genu: Pop Up Blocker debifezi sub el aplici si gata... sa r putea ca pe urma sa ti ceara sa reinstalezi un nou browser... sper sa te ajute Funda? big grin

4 răspunsuri:
| CreațaMăăă a răspuns:

Pai daca e de la internet instaleaza`ti mozilla si daca e de la virusi baga-yi windowsu`l

| AllmaGirl explică (pentru CreațaMăăă):

Nu este un virus! Calculatoarele folosite pentru banci au acest sistem de aparare activat si nu stiu cum sa il dezactivez! Am mai avut un calculator de acolo, am incercat 100 de windows-uri diferite, insa tot la fel...nu are legatura cu internetul in nici un caz...

| SolitarHacker a răspuns:

Reinstaleaza sistemul de operare si cred, ca se va rezolva problema big grin

| AllmaGirl explică (pentru SolitarHacker):

Nu se rezolva, am incercat