| Sophy1 a întrebat:

Am un catelus f. frumos ce participa la expozitii si are titluri excelente. Parintii mei il iubesc si-i acorda mult mai multa atentie decat ii acorda pisoiului sorei mele. Eu ma bucur fiindca, cainii sunt mai importati decat niste pisici rele si urate. NU-MI PLAC! Dar sora mea ma enerveaza ca e geloasa si intruna chinuie pisica malefeca si o pupa pe gura( scarbosenii)! Ma enervez la culme si nu stiu ce sa fac cand vad asemenea tampenii. Mereu mi-am dorit sa nu fie si alta pisica in casa mea, oricum la anul imi fac canisa. Si daca mergem la drum, este logic iau cainele dar sora mea insista sa-si ia pisica urata si ma enerveaza ca parintii o iau si pe aia. Chiar nu stiu ce sa fac sa nu ma mai supar pe tampeniile astea cu pisica aia groaznica, eu chiar o urasc! Distruge multe acasa si nu-mi lasa cainele. Ce sa fac! Cel mai explicativ raspuns primeste funda.

2 răspunsuri:
| alexandra440789897 a răspuns:

Buna, stiu cum sunt pisicile, tu nu le suporti, dar sora ta le iubeste. ai putea vorbi cu parintii tai si sa ajungeti la o intelegere. Pentru a pastra catelusul tau, ai pute veni cu argumente care sa-i convinga pe parintii tai sa-l pastreze, dar daca nu merge va trebui sa ii explici si surorii tale situatia, si daca nici atunci nu o sa mearga...pai ceri sfatul unui veterinar si... poate mai primesti idei. Succes si multa sanatate si bucurie pentru tine si catelusul tau!

| Flynn2001 a răspuns:

Prefer pisicile. Cainii nu sunt la fel de buni. Poate doar rottweillerii. Bichonii sunt niste scarbosenii.