anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un prieten foarte bun,dar mi se pare ca in ultimul timp ma cam evita, nu stiu cum sa ii zic asta fara a-l face sa se simta jignit sau sa se supere,dar se pare ca de cate ori imi schimb statusurile la ceva gen: Nu cred ca exista prieteni ci doar momente de prietenie sau alte statusuri asemanatoare imediat se simte si zic ca nu e vorba de el si sa nu se teama si alte chestii. Vreau si eu niste statusuri de prietenie, dar tot asa ceva in genul celui de mai sus care sa il faca sa se simta ca sa zic asa, tin mult la el si nu as vrea sa ne certam dintr-o prostie, poate doar mi se pare, multumesc celor ce au citit, cel mai bun raspuns primeste funda, mersi

Răspuns Câştigător
| 26Geo a răspuns:

Pai tu vrei statusuri despre prietenie, despre falsi prieteni, nu statusuri care sa aiba legatura cu el. Vorbeste cu el, spune-i ca ceea ce pui tu acolo nu are treaba cu el, relatia voastra de prietenie nu ar trebui sa fie rupta din cauza unui status.Statusurile alea le pui pentru acei prieteni care te-au "onorat" cu prietenia lor. Cere-i doar sa fie langa tine, nu sa se ia de tine din cauza acelui status si sa il linistesti spunandu-i ca ai incredere in el si ca el e singurul tau prieten adevarat.Bafta

| Cristina_Stefan_1980 a răspuns (pentru 26Geo):

Mersi,o sa-mi fac curaj si ii voi zice

| 26Geo a răspuns (pentru Cristina_Stefan_1980):

Bafta:*

7 răspunsuri:
| Spaz472 a răspuns:

Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend.

Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything.

A friend is one who knows you and loves you just the same.

Si aici ai in romana: http://1cartepesaptamana.ro/citate-despre-prietenie/

| 26Geo a răspuns:

Indraznesc sa te intreb si eu ceva. Spui ca este prietenul tau cel mai bun, asta inseamna ca va cunoasteti foarte bine amandoi.Eu sincer prevad o relatie foarte buna intre voi doi, adica v-ati potrivi ca si cuplu. Daca ti-ar cere sa faceti un cuplu, ai accepta, si daca nu, de ce?

| Cristina_Stefan_1980 a răspuns (pentru 26Geo):

Nu as accepta,cred eu,nu are rost sa stricam o prietenie frumoasa pentru cateva saptamani,oricum el pleaca la liceu iar eu o sa raman in generala si ne vedem la o saptamana,multe lucruri se pot intampla intr-o saptamana. Plus ca, nu il plac in felul ala, il iubesc maxim imi este ca un frate, momentan cred ca as zice nu, oricum ma consider inca mica la 13 ani nu prea am ce face daca am prieten sau nu mi-e tot una.

| 26Geo a răspuns (pentru Cristina_Stefan_1980):

Mda,am crezut ca ai mai mult, nu 13 anilaughing Faptul ca ai zis ca "momentan nu" inseamna ca pe viitor nu excluzio posibila relatie.Asta e foarte bine deoarece voi 2 fiind prieteni buni, riscul de a suferi din dragoste este foarte mic.Mai asteapta daca ai doar 13 ani.Ramaneti prieteni si vedeti pe viitor ce va fi.Bafta:*

| Ddanut_Danutz_1998 a răspuns:

Cauta pe internet