Pai de obicei trebuie sa ii dai lapte.cu biberonul, daca a trecut peste etapa asta atunci treci la mancare gatita, de ex:ciorbita cu paine inmuiata, supa la fel, orez, sosuri cu paine si putina carnita de ex de la tocana, ostropel etc.
Da-i lapte branza de vaca. e prea mic pentru granule! mai lasa-l sa mai creasca macar o luna!
Ar putea incerca sa-i dai lapte, daca nu vrea sa bea dintr-un castronel, hraneste-o cu seringa[fara ac, logic]. Whiskas junior ai incercat?
Incearca laptic sau paine inmuiata in ceva, nu stiu de exemplu eu ii dadeam paine si cu putina grasime si sa bea laptic, sau daca nu merge asa vezi ca se gaseste la magazin in conserve carne deja tocata care i se topeste in gura.
Bobitele sunt inca tari pentru varsta lui. Bafta
Pai ii poti da lapte, eu cand aveam pisicuta mica ii dadeam mereu, sau mancare speciala de pisici.
Pai la 1 luna jumate nu poate sa manance mancare solida.
da-i hrana umeda la pliculet si lapte
bye
Eu mi-am hranit pisicuta cu laptic "la seringa" multa vreme. dup-aia i-am pus lapticul in castronel si am adaugat paine. apoi branzica si carne fiarta si taiata marunt. apoi am bagat-o pe bobite din-alea pentru juniori
Da-i hrana umeda la pliculet pentru juniori categoric o sa-ti manance si degetele. dar trebuie sa iei cate o bucatica intre degete sa i-o sfaramai pana invata el sigur, si o alta modalitate este sa-i dai painica inmuiata in laptic si baga-i usor boticul acolo.
Eu am avut un pisoi atat de mic ca-i dadeam lapte cu seringa. Pune-i lapte in ceva mic poate bea.Cumparai mancare umeda(Whiskas Junior, Gourmet). Exista si pate de la Gourmet.Cand mai creste fierbi piept de pui cu foarte putin morcov si-l toci marunt.Paine nu se da.Sa-ti traiasca micutul si sper sa manance.Boabe ii dai cand mai creste.Sa nu-i dai mezeluri ca-i fac rau.Cand creste exista boabe speciale ca sa vomite parul pe care-l inghite cand se spala.Intrebi la Pet Shop.
NU II DA LAPTE DE VACA! du-te la un pet shop si cumpara de acolo laptic special pentru ei. multe pisici au probleme cu stomacelul daca mananca lapte de vaca sau ma rog, ce lapte mancam noi.
Cred ca raspunsurile ar trebui sa fie suficiente. cel mai bine treci pe la pet shop... sau si mai bine, pe la vet si vezi care-i treaba. incearca sa ii iei bobite de la royal canin. sunt mai scumpe, dar asa o sa ai o pisicuta sanatoasa. am inteles ca ai zis ca nu vrea bobite, dar poate asta o sa ii placa. ele mai fac si mofturi asa. si oricum va trebui sa o duci la veterinar s ii faci carnetul de sanatate si sa vezi cand incepi sa o vaccinezi.
Doamne nu ii da pisicii mancare de om(nu gasesc alt cuvant), nici tu nu mananci mancare de pisica
repet
da-i lapte sau hrana umeda
Ce pretentii poti sa ai mai itsy de la cineva care in loc sa isi duca pisica la vet sta si asteapta raspunsuri de la altii care habar nu au, la fel ca si el. nu stiu de ce va mai luati animale daca nu stiti sa aveti grija de ele! am zis!
Nu mi-am luat pisica ca sa ascult parelile voastre sa nu imi iau (rosto) nimeni nu se naste invatat
eusebiu27 întreabă:
DaciaRomania întreabă: