| Dextro a întrebat:

happy am vazut acum cand am dat pe Cartoon Network ca a inceput sa dea iar Curaj Caine Fricos si intrebarea mea este credeti ca vor da iar desenele de cand eram noi mici?

Răspuns Câştigător
| ahilles a răspuns:

Eu cred ca da
deoarece acele desene au avut si au un succes formidabil
sun vechi dar sunt desenele copilariei la fel ca alte multe desene exbig grinexter, Familia Flinstone, sa nu uitam de TOM si JERRY si multe alte desene frumoase

8 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Nu.
Incearca www.desenele-copilariei.net

| JustmeV a răspuns:

Ar fi super. happy. Desenele acelea sunt speciale love struck. Chiar daca sunt vechi, sunt desenele copilariei noastre.

| BlackAngelOfFire a răspuns:

Da am mutat din greseala pe disney si am vazut spioanele rolling on the floor pai desenul ala nu l-am mai vazut de 6 ani aproape. Si e bine sa le bage pentru ca ele sunt bune nu porcariile de desene care se fac acum.

| bemywishxd a răspuns:

Dupa parerea mea...DA!sadtv)

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mi-e dor de acele desene, acum pe Cartoon(de fapt, cam pe la toate astea de desene) vezi doar mazgalituri facute de o pisica oarba fara imaginatie.

P.S: a reusit Curaj sa o scape pe bunica de vulpe? A ajuns tocana? :-s

| har a răspuns:

Cum sa nu le mai dea? Sa fim seriosi, sunt genul de desene care "te prind" astfel incat este practic imposibil sa te plictisesti de ele happy

| Pimpux a răspuns:

Numai putin sa intreb globul de cristal. Asteapta câta

| PiatrăAscuțită a răspuns:

Nu,nu se vor difuza,deoarece,nu mai au drepturi de autor si au fost izolate aceste desene fiind catalogate,,violente",dar de idioteniile de acum ce sa zici? Ce vezi doar idioti care se bat,Fineas si Farb,adica ce prostie de desen mai e si asta"?,e un c***t de desen, cu un ascutit si cu un cap de conserva si cu prietenii lor retardati care fac doar c******i, ne vrem desenele inapoi! Curaj, Ce-i cu Andy, Viata cu Louiie!