anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am vazut ca multi isi fac alte conturi, pun intrebari si isi dau fundite. Pana la urma, de ce? Ce sunt asa importante funditele? Suntem aici sa ajutam, nu? Nu facem concurs: cine are mai multe fundite? NU?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Li se pare amuzant probabil...nu-şi dau seama că-şi fură singuri căciula. Dacă trişează aici pentru nişte "premii" virtuale absolut irelevante, ce vor face în viaţă când se vor lovi de probleme reale, de greutăţi, de necazuri adevărate? Mai sunt câte unii care nu realizează faptul că stilul lor, chiar dacă nu e strălucit, ca să nu folosesc un cuvânt mai dur, e totuşi unic, uşor de recunoscut...

12 răspunsuri:
| Miss Sintetic a răspuns:

Pur si simplu le place sa fie la putere.Nu conteaza ca asta implica trisat, mintit sau alte chestii.

Asta e doar un site... care ce fac in viata reala>?

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Ceva de genu am intrebat si eu dar am fost luata la misto... apai lasa-i in funditele lor, le creste popularitatea pa netlaughing eu nu cer niciodata iar cand primesc ma bucur ca celuilalt i-a placut raspunsul meu si ca am fost de folos, dapai unii n-au bun simt, mai si baga un raspuns aiurea si se mai asteapta sa-i dai fundita, inca specifica:astept funditalaughingrolling on the floor thulai dau la cine vreau eu si daca nu mi-a placut raspunsul?

| LNK a răspuns:

Salut!
Ai mare dreptate. In principiu, scopul site-ului este de a ajuta in masura in care poti. La randul tau de asemenea, esti ajutat. In niciun caz "nu se sta in limba" pentru fundite. Multi la sfarsitul mesajului pun "Fundita?"; "Nu uita de fundita." etc. Poate nu au inteles scopul site-ului. Daca se numea "Nebuni dupa fundite" atunci mai intelegeam.
Sincer, e o injosire sa-ti faci doua conturi doar ca sa dai fundite de pe unul pe celalalt. Detest persoanele care fac acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da...nici eu nu inteleg astfel de persoane...scopul pe acest site este(sau ar trebui sa fie)sa ajutam, nu funditele, punctele sau voturile. Dar asta e, sa-i lasam sa-si dea singuri fundite pana se satura si oricum, eu nu conosc decat un caz din acestatonguewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asteptam nume, daca tot ai lansat acuzatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@GenOm Nu o sa parasc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!

Unii sunt aici din dragul de a ajuta, de a fi ajutati, dar altii sunt aici din dragul de a isi irosi timpul cu ceva util unora, sau mai bine zis, de a castiga fundite si de a creste in rank, pentru a deveni mai cunoscuti pe acesat site. Sunt persoane care de dragul de a primi raspunsuri si pun la sfarsitul intrebarii "Fundita!". Sau mai exista persoane, care la sfarsitul ficarui raspuns pun "Fundita?!" sau "Fundita?", asta fiind pura dovada pentru ce se afla ei aici.

Pa-pa!

| Razvan a răspuns:

Tovarase, cu totii suntem buni la dat sfaturi, sa ne dam cu parerea cu privire la vietile altora care ne cer ajutorul.Degeaba iti zic eu ca nu conteaza funditile, oricum n-o sa crezi. Ajutorul real trebuie sa il gasesti in prieteni in carne si oase si nu in persoane care in spatele anonimatului care il confera internetul pot face si se pot da oricine
Am vorbit atat de mult de nenoricitele astea de fundite de parca ar fi poleite in aurraised eyebrows
Daca zici ca nu le vrei esti impocrit daca zici ca umbli dupa ele esti profitor.Astept varianta cea mai optima care sa impace toata lumea...

| Aiwendil a răspuns:

Fundinta e pentru cel mai bun raspuns, nu pentru orice raspuns.Ca dau ei fundinte mai tot timpul... n-au ce face.Asa e.Aici trebuie sa ajutam nu sa dam fundinte.Asa sunt unii oameni.

| Mya a răspuns:

Hmm...fiecare din noi simte o oarecare satisfactie dar atunci cand o primeste pe merit, fiindca se simte folositor.Cat despre cei care isi fac mai multe conturi pentru a-si darui fundite, ma intreb daca au acelasi sentiment stiind ca si le-au dat singuri doar pentru a fi mai multe la numar.Nu este prima oara cand se discuta pe tema asta, unii chiar au sugestionat anularea acestei fundite. Dar cei care "vor doar sa ajute", ar trebui sa ignore aceste lucruri si sa-si faca "datoria". Cu adevarat deranjante, sunt intrebarile care au in final cuvintele "dau fundita"...

| RainDrop a răspuns:

Cum spune undercovergirl.
suntem aici sa ajutam, nu sa ne "funditam".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daaaaaa. Site-ul este plin de "funditari". Funditarii, sunt acele personaje care au gasit in practica asta a lor, singurul mod de a iesi in evidenta. Dar, totodata, nu-si dau seama ca prin actiunile lor, cei care stiu sa "vada", vor vedea adevaratul caracter care se ascunde in spatele anonimatului.