anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am visat ca eram imbracata in rochie de mireasa si eram in biserica cu actualul meu prieten care si el era imbracat in costum de ginere si ne casatoream, dar era putina lume.Era decat mama cu tatal meu, bunica, matusa, unchiul si preotul care ne casatorea.Nu era nimeni din familia lui. Dupa ce ne-am casatorit vazusem ca eu nu aveam buchet de mireasa, apoi am facut cateva poze doar eu cu el, deoarece nimeni nu vroia sa faca poze cu noi si apoi m-am trezit din vis...
Imi poate spune si mie cineva ce inseamna acest vis?
Astept raspuns

Răspuns Câştigător
| Tabyta_7916 a răspuns:

Buna, cred ca familia lui nu vor sa te casat. u cu el. si cred ca dupa visu asta e un lucru rau ( nu stiu... asa cred) sper ca te'am ajutat :*

5 răspunsuri:
| WhatMeanLove a răspuns:

Poate insemna ca iti va placea de el si lui nu-i va placea de tine daca nimeni din familia lui nu a venit.

| Isabela96 a răspuns:

Dupa parerea mea acest vis inseamna ca nimeni nu e de acord cu relatia voastra si Dumnezeu iti da un semn prin care iti spune ca ne veti fi fericiti impreuna.NU ITI SPUN SA ASCULTI SFATUL MEU DAR MULTI IMI SPUN CA AM UN DAR DE PHIHOLOG Ca sa te pot ajuta trebuie sa stiu mai multe despre voi daca vrei sa te ajut eu adresa mea este alinuta_maria96@yahoo.com

| mary_1175 a răspuns:

Amilia ta vrea sa fiti impreuna? dar familia lui? tu cred ca vrei sa te mariti dar din familia lui nu ai nici un sprijin,

| adryenutssa a răspuns:

Da cred ca asa e mary:*
Noi vrem dar sti cum e lumealaughing