Eu de fiecare data imi tin ziua acasa, discutam, bem, dansam, jucam carti mai facem baza unu de altu, pui mei incercam tot timpu sa tinem o atmosfera placuta, dar nah depinde si de persoanele invitate, prietenii mei majoritatea sunt panarame de oamenicand zice ceva razisi cu cat is mai multi cu atat ar trebui sa fie mai super
Wow La mine la baieram a iesit tare, bautura multa Muzica buna atmosfera Baloane cu heliu care iti modifica vocea incearca si tu.
Eu la ziua mea beam(suc) mancam dupa aia luam asa cum zice si mr solo baloane cu heliu, apoi dansammm si aveam toti vocea asa pitigaiataaa radeam unu de celalalt , dupa aia cand se face seara mai jucam un remi un metropolis o carte... dupa ce ne plictiseam de remi mai citeam de pe net niste bancuri aaaa si imi sunam profi cu nr. privat sau collegi si ne radeam de ei BafTa si apropo la multi ani pe cand o sa fie! pup
Buna :*!
Wow ce plictiseala. dar nu te teme ca va iesi rau, daca ai niste prieteni calumea va iesi super, te asigur!
Hai sa iti dau un fel de organizare a petrecerii, sper ca te va ajuta:
1.Pregateste frumos in camera unde iti vei face ziua. Iti poti lasa ce un birou un album cu poze comice de cand erai tu mica
2.Mancare : aici ma refer la o pizza sau shaorma. [ ce vrei tu ] poti sa ai si tort daca vrei. [ tin minte ca aveam vreo 10 ani si toti mancam tortul cu gura la sfarsit toti eram unsi pana pe par ]
3.Bauturi : suc, vin, bere [ aici depinde cati ani ai ]
4.Jocuri : sa ai la indemana carti, remmy, monopoly.
5.Muzica: sa fie de toate felurile.[ pregateste un playlist ]
6. Sa ai grija ce prietenii inviti la ziua ta, sa nu patesti si tu ca mine.
Distrati-va!
Sa ai o petrecere frumoasa si reusita, bafta!
Cu cat mai multi cu atat mai bine. Pai eu ies si prin parc cu invitatii de ziua mea, dupa ne intoarcem seara/noapte acasa, dansam, cantam, spunem glume si ne jucam adevar s-au provocare
Nu conteaza cati prieteni chemi conteaza sa va distrati si sa faceti cat mai multa panarama eu de revelion am chemat la mine 4 tovarasi si a fost un revelion pe cinste am baut neam distrat am ascultat muzica am facut misto de oamenii sunandui la tel si ne-am jucat carti, si au plecat baietii de la mine a doua zi pe 3 carari si la ora 8 dimineata, conteaza foarte mult bautura (alcolica), muzica, mancarea neaparat sa faci si un gratar, si mai conteaza foarte mult sa fiti singuri doar voi sa nu vina parintii pe capul vostru si sa nu va lase sa faceti ce va da prin cap, daca sunt parintii acasa roaga-i sa te ajute doar la pregatiri si nimic mai mult sa isi vada si ei de treaba lor.
anonim_4396 întreabă: