anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori si eu cateva recomandar in materie de carti bune pentru timp liber.Am terminat clasa a12a, profil uman-filo, st viitoare studenta si prefer cartile ce au ca subiecte:iubire, viata de familie, cariera, viata sociala, etcUltima carte citita a fost de Cella Serghi"panza de paianjen"...astept propuneri noi...multam

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ti-a placut "Panza de paianjen", o sa-ti placa si "Cartea Mironei", tot de Cella Serghi

carti romantice..."Dama cu camelii"-Dumas
"Notre Dame de Paris"-are mai multe teme

alte titluri:

"Romanul adolescentului miop"-Eliade
"Bel-amie"-Maupassant
"Cel mai iubit dintre pamanteni"-M.Preda
"Morometii"-M.Preda
"Viata ca o prada"-M.Preda
"Delirul"-M.Preda
"Ulita copilariei"-Ionel Teodoreanu

6 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Dragoste in vremea holerei- Marquez, Ratacirile fetei nesabuite - Llosa, Un cantec pentru Lya - George Martin, Invitatie la vals - Mihail Drumes, Valul pictat - W. Somerset Maugham. Lectura placuta!

mira
| mira a răspuns:

Citeste "Foryte Saga" si continuarea de Galsworthy.In total 6 volume.Vei uita de "Panza de paianjen".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spuma zilelor - Boris Vian...
este superba!

| pepenerosu a răspuns:

Elevul Dima dintr-a 7-a. si pentru mine ultima carte citita a fost "panza de paianjen" laughing ce coincidentabig grin

| Lale_2033 a răspuns:

Victor Hugo- Cea din urma zi a unui codamnat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi...de multe dintre cele propuse am mai auzit, dar nu am citit tot...doar Invitatie la vals, Dama cu camelii, Romanul adolescentului miop, Morometii si Ulita copilariei...restul sper sa gasesc si sa apuc sa citesc.mrs.