Actori preferati-Alyssa Milano, Shannen Doherty, Julian Mcmahon, Holly Marie Combs, Brad And Angelina, Ashton Kutcher, Hilary Duff, Jessica Alba, Katherine Heigl, Megan Fox, Scarlett Johansson
Cintaretii preferati-Avrile Lavigne, Britney Spears, Evanescence (Amy lee), Justin Bieber, Kelly Clarkson, Paramore (Hayley Williams), Rihanna, Inna
Melodia preferata-10 minutes; Moon girl; No limit (Inna), My happy Ending (Avril Lavigne), Radar (Britney Spears), Bring me to life (Evanescence), Crush Crush; Decode(Paramore), Unfaithful; Live your life; Te amo (Rihanna), Morena my love (Antonia), Satellite (lenna), Carry Out (Justin Timberlake and Timbaland), Temptation(David Deejay and Dony), Abelia (Andra), I like the trumpet (Dj Sava feat Raluka), Eenie Meenie; Love me; Somebody to love(Justin Bieber), Be free (radio killer), Bentu de Soli - Pearls Of Summer, Laurentiu Duta - FreeMan
Buna. Mie imi place mult Lady Gaga(aproape toate melodiile ei), imi mai place Pink cu piesa Sober, Please don't leave me. Justin Biber - Baby si Someobady to love. Beyonce - Broken my heart. Xonia - Tke the Lead. Inna - 10 minutes. Astia sunt cei preferati. In rest sunt multi mai multi.
In legatura cu actorii, pai daca filmul e bun si imi place, normal ca imi plac si actorii din respectivul film.
Pa, pa.
AdytzaAdytza întreabă:
anonim_4396 întreabă: