| cristidac a întrebat:

As vrea cele mai bune farse pentru colegii mei si pentru parinti.Cine imi da cele mai multe farse sau cele mai originale.

Răspuns Câştigător
| stoica1 a răspuns:

Ar fi cea casica cu punga medicala sub fund. Inca una cu o ruleta pui pe cineva sa tina de varful ruletei si sa-i zici ca vrei sa masori peretele apoi teduci dupa perete si dai altcuiva sa tina celalat capat si spi ca revii imedia t ca aduci un pix sa-ti notezi si lasi pe amandoi asa. Inca una legi o punga de varful unui pai iar in punga aia sa fie ceva asemanator vomei apoi legi ceaalalta partea a paiului cu scoci de un obraz si te pui asa in tro parte incat sa nu ti se vada paiu apoi apesi pe punga aceia si sare sbstanta si ceilalti o sa spna ca ai vomitat. Funda?

6 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Poti sa asculti farsele lui Daniel Buzdugan de la (Radio21) si de la Radio Zu si sa te inspiri de acolo

| Kabuto79 a răspuns:

Vrei sa zic o farsa tare? Inlocueste hartia genica cu un sull, pe care casa de marcat scrie bonurile laughing
( e ca o hartie gienica doar ca e SUPER MICA)

| costellupusor a răspuns:

Ok,dar unele din ele nu trebuie sa se stie ca tu ai facut astahappyDe prima farsa ai nevoie de un stick de lipici cu ajutorul caruia inclei foile din manualul unui colegbig grinsau murdaresti de corector scaunui colegului inainte sa ia loc, ori sa dai toata tabla cu sapun (nu lichid-ceva cub sau...)caci dupa asta nu mai scrie, ori murdaresti o hartie pe o parte de ceva corector ori lipici iar pe cealalta scrii ceva si o transmiti spunandu-i ca e de la o persoana anume si se va murdaritongueDar ai griza sa nu fii prins in cele mai grave caci pot fi costisitoarebig grinbig grinEu Le-am folosit pe toate si nu am fost prin nici odatatonguesucces

| Kr5 a răspuns (pentru costellupusor):

Sincer eu te-as bate pana ti-ai vomita sufletul pentru asa ceva cum sa pui corector sa se murdareasca copilu ala (prost sau nesuferit sau cum e el) de corector care nu semai curata niste glume de prost gust ...de ce nu iai spus sa ii lege de calorifer si sa ii bata cu biciu mai bine? copile lasate de farse ca nici tie nu iti place sa ti se faca farse mai ales ca farsele sunt de prost gust sti e o vorba "ce tie nu iti place altuia nu-i face"

| GGUESS a răspuns (pentru Kr5):

Sunt De Acord Cu Tine! straight face

| costellupusor a răspuns (pentru Kr5):

Eu am inceput cu farsele atunci cand toti isi bateau joc de mine si de unii prieteni ai mei dar rabdarea mea nu e de fier asa ca am dat la artileria grea.(nu cea mai grea)Asta m-a dus la disperare dar am dat doar exemple poate sa le folosesca poate sa nu.