| mimi a întrebat:

As vrea de Craciun sa fac ceva bun pentru oameni. Stiu ca sunt organizatii care viziteaza orfelinatele, spitalele, dar vreau sa fac ceva eu insami, sa organizez eu. Ce as putea organiza?

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Sigur cunosti familii serioase, dar sarace, care au copii.
Faci o lista cu aceste familii, numarul copiilor si bugetul (banii) ce ai disponibili.
Alegi familiile care merita sa le ajuti (sunt cei mai seriosi) si le faci cadouri copiilor lor.
Cadourile e bine sa le alegi in functie de utilitate, daca se poate fi folosite de mai multi din copii si membrii ale familiei, sa fie cat mai durabile.
Pentru cei mici le dai dulciuri sanatoase (preferabil prajituri facute acasa, fructe bio, etc., in pachete mari si colorate).

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cumpara cadouri penmtru copilasi si mergi la oreflinate si daruieste-le!
Ori pregateste prajituri, daca nu-ti permiti cadouri.

| Staif a răspuns:

La orfelinate merg toate organizatiile. La fel la familiile cunoscute de toti ca sunt sarace. Mergi la batranii singuri. La ei nu merge nimeni si chiar se vor bucura.

| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

Fa un grup public pe Facebook si invita-i pe oameni sau prieteni sa doneze orice lucru, aliment, imbracaminte, jucarii de care nu au nevoie. In rest daca te interesezi de la vreun consilier sau secretariat de la primarie, te vor informa daca in orasul tau sunt nevoiasi sau posibilele locatii unde este nevoie.