Atonement, Sweet November, Autumn in New York, Inventing the Abbotts, Evening (2007), Untamed Heart, Somewhere in Time, What Dreams May Come, City of Angels, Time Traveler´s Wife, Tristan + Isolde, Romeo + Juliet (1996), Dying Young, Love Story, Romeo and Juliet(1968)
My sassy girl
50 first dates
The Curious Case of Benjamin Button
P. S. I love you
The reader
The Time Traveler's Wife
Vizionare plăcută!
Hai mai poveste extraordinara in twilight? e mult prea dramatizanta ca sa fie senzationala. dar uite iti dau vreo trei filme misto de tot:
'the remains of the day' - cu anthony hopkins, dupa parerea mea unul dintre cei mai talentati actor ever;
'meet joe black' - tot cu anthony hopkins, si inca o actrita in rolul principal (superba actrita), si desi joaca si brad pitt, joaca bine pentru ca ar fi si imposibil cu asemenea actori pe langa el chiar are un rol f misto si brad pitt, dincolo de imaginea lui de don juan in action;
'500 summer days' (sau eva de genul asta nu mai stiu exact) - f misto, cumva discret si f puternic in acelasi timp; o sa vezi la ce ma refer;
the notebook putea fi misto daca nu s-ar fi atasat multe chestii in plus doar de dragul sentimentalismului. sentimental nu este egal sensibil, clar nu;
si inca unul, mai atipic asa: 'bin jip' - regizor kim ki duk. f f f frumos
dupa ce le vezi pe astea de ti le-am recomandat, o sa te uiti la twilight si o sa te intrebi ce ti-a placut atat de mult la el, cand de fapt e o chestie atat de comerciala incat iti vine sa dai pe dinafara de atata 'iubire', ca sa nu zic altfel
Sweet November
Letters to Juliet
If only
The Last Song
Slumdog Milionaire
Valentine's Day
A cinderella story
Sex and the city 1, 2
The edge of love
Two lovers