Jurnalul secret al Laurei Palmer -este o poveste despre viata a unei fete de varsta ta este chiar foarte interesanta
Pai o sa ai o gramada de lucru daca raspund eu .
- Ciresarii de Constantin Chirita
- Aventurile lui Nils Holgersson de Salma Lagerlof
- O lume intreaga si Toate panzele sus de Radu Tudoran
- Colt Alb de Jack London
- Contele de Monte Cristo de Alexandre Dumas
- Oliver Twist de Chrales Dickens
Sunt niste carti grozave pe care ti le recomand cu drag.Ciresarii este o carte grozava. Am citit cate un volum in fiecare zi la cat de mult mi-a placut. Contele de Monte Cristo este iar o carte superba si o lume intreaga este foarte amuzanta si palpitanta. Sper sa-ti placa^^.
Cea mai frumoasa carte pentru varsta ta, care mi-a placut enorm cand aveam aceeasi ani ca si tine este "Cuore inima de copil"...crede-ma,e perfecta
"Elevul Dima dintr-a 7-a"-Mihail Drumes sau ai mai putea sa citesti "Cismigiu&Comp."-Grigore Bajenaru. Prima carte povesteste povestea unui adolescent care ajung la un liceu,in fine cartea e frumoasa,e si de dragoste, are si unele faze amuzante.Iar a doua, iti va placea garantat.Autorul povesteste ce "nazbatii" facea el in liceu, cum chiulea, cand s-a indragostit.Ai mai putea citi "Buna dimineata,baieti!", tot de acelasi autor, insa aici povesteste despre dascalia lui.Merita sa le citesti.Am aceeasi varsta ca si tine si mie mi-au placut.
Enigma otiliei- george calinescu
aici vei gasi raspunsul la toate intrebarile tale de adolescent. O sa iti dai seama de unele lucuri si depinde de tine cum le interpretezi.
Si eu am 13 jumate, si am citi Misterul Camerei Galbene, o carte pentru copii mai mari dar daca merge mintea... o vei interpreta cu aceiasi minte de copil de 15 ani( adica e o carte cam pentru varsta aceea, nu e cu prosti, dar la varsta aia o intelegi cel mai bine, dar eu am inteles-o si acum la 13)
Gusturile nu se discuta, deci iti spun ce imi place mie.
seria Twilight ( Stephenie Meyer ), seria The Woman of the Otherworld ( Keley Armstrong ) si seria Jurnalele Vampirilor - Jurnalele lui Stefan
Emily the strange E o carte interesanta si subiectul consta in viata unei fete de 13 ani care are amnezie si se trezeste intr-un oras necunoscut. Sunt sigura ca iti va placea
Poti incerca " Magie de-a dreptul ucigatoare".Mie mi-a placut enorm.E scrisa de Debi Gliori.
Incearca Jurnalele Vampirilor, mai ales cele doua volume din Jurnalele lui Stefan
Cele din ziarul "adevarul" sunt cool ceva si de razboi, in genere ce a fost acum ani in urma. Eu o citesc e super. ti-o recomand si tie
Jules verne - capitan la 15 ani
jules verne - copii capitanului grant
jules verne - insula misterioasa
jules verne - o calatorie spre centrul pamantului
daniel defoe - robinson crusoe
AryAryana întreabă: