| madalynaaa a întrebat:

Buna as vrea sa fac niste bratari din mergele si as vrea sa stiu cum sa le fac pas cu pas va rog da-ti un link fundita pentru cel mai reusit link

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| kUuKii a răspuns:

Materiale necesare:ziar, reviste, lipici, pensula, scobitoare, ata de cusut. 1)Mai intai acopera suprafata de lucru cu un ziar.Pentru a crea margelele, taie cateva benzi late de 2. cm. si lungi de 18 cm din reviste colorate. Apoi, taie 6 benzi de 1 cm latime si 18 cm lungime pentru a crea si cateva margele mai mici. 2)Foloseste o pensula pentru a aplica lipici din belsug pe ambele parti ale benzii. Apoi infasoara strans banda in jurul unei scobitori.Preseaza capatul benzii si scoate cu grija margeaua de pe scobitoare.Las-o sa se usuce. 3)Acum fa acelasi lucru cu celelalte benzi si lasa margelele sa se usuce. 4)Taie o bucata de fir de brodat lunga de 35 cm.Insira margelele create pe ata, tinand bine de unul din capetele firului.Infasoara-ti incheietura mainii cu bratara creata sa vezi daca se potriveste. Daca e nevoie, mai scoate sau mai adauga margele. 5)Leaga un nod la fiecare capat al bratarii pe care ai creat-o.Asigura-te ca e suficient de mare astfel incat sa tina margelele pe fir.Innoada cele doua capete in jurul incheieturii prietenei tale, scoate margelele care sunt in plus si te va iubi mereu! Incercati va rog! Bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super cum am facut sti cum taaaaaaaaaaaaaaaaaaaci si faaaaaaaaaaaaaaaa asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scrie pe Www.Youtube.com "how to make bracelets of beads" si o sa gasesti o multime de videuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia ata groasa, dar nu de lina! Fa din ea un cerc si pune-l la mina ca sa vezi cam cit de lata este mina ta! Apoi taie ata cit ai nevoie si daca vreai sa fie mai interesanta pune margele de diferite culori, apoi cu ajutorul unei pensule coloreazale cu straluci! Dupa aia uneste totul prin 2-3 noduri.BRATARA E GATA SI POTI SA TE MINDRESTI SI SA TE LAUZI PRIETENILOR!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia ata groasa ,dar nu de lina ! Fa din ea un cerc si pune-l la mina ca sa vezi cam cit de lata este mina ta!Apoi taie ata cit ai nevoie si daca vreai sa fie mai interesanta pune margele de diferite culori ,apoi cu ajutorul unei pensule coloreazale cu straluci!Dupa aia uneste totul prin 2-3 noduri.BRATARA E GATA SI POTI SA TE MINDRESTI SI SA TE LAUZI PRIETENILOR!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai nevoie de ata, foarfeca si bile.Intai alegeti bilele din care vrei sa faci bratara si apoi pune bilele pe ata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine imtrea pe www.biser.ro

| sabrina55one a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=XnTWQ77g1Y4 dupa asta m-am luat si eu si mi-au iesit niste bratari super:D plz fundita:*:*:X:D:D