Pai ai putea sa il intrebi.mai ales ca sunteti buni prieteni.si cu visul ila.nu cred ca are vre'o legatura, cel putin eu nu prea cred in vise.sti cum se zice. daca nu risti nu castigi
In primul rand nu stiu daca e buna strategia in esenta.Risti sa cazi in penibil sau depresie daca te refuza.Deja sunteti prieteni, e facut un pas important inainte.Lasa-l pe el sa te cunoasca, sa te placa iar tu incurajeaza-l.Si incepe prin a te iubi pe tine. Ce diete? Cine te iubeste, te iubeste asa cum esti
Inseamna ca ti-e teama. Ti-e frica sa nu te respinga. E ceva normal. Incearca sa iti dai seama ce simte el. In mod normal daca un baiat te place sunt anumite semne, chiar daca nu clare. Semne care ar putea insemna si doar ca te place ca o prietena, dar macar sunt. E o sansa. Incearca sa vorbesti cu el sincer si deschis despre relatii, despre fete si baieti, sa vezi cum gandeste el si poti incerca incet incet sa ajungi la subiectul tu, eu, noi.
Visul este doar o "imaginatie" a fricii noastre sau acea ce vrem sa se intample, de exemplu si mie mi-a placut un baiat, m-am gandit la el iar noapte am visat ca m-a sarutat.Stai linistita daca sunteti buni prieteni de ce acum nu te-ar mai putea placea ca esti putin grasuta? Esti perfecta pentru el.
Sa-ti zic ce s-a intamplat de fapt...
Te-ai gandit mult in realitate ca te va respinge daca il intrebi. iar apoi ai visat asta. Subconstientul functioneaza si cand dormi.
Eu zic sa-l intrebi:"se spune ca exact ce visezi nu se intampla"...
Fa ce te duce inima
poti sa te duci sa ii spui visul tau , dar sa te pregatesti sa ramai si dezamagita, sau poti sa mai astepti dar sa nu il ia alta. success
Io zic sa mergi si sal intrebi direct daca nu vrea asta e si gata...
j visele iz numa niste inventii ale mintii imaginatii esti speriata nu stii ce rasp. iti va da si de aia ai vise din astea
Acest vis este rezultatul subconstientului tau care lucreaza intens noaptea...:p Si in general reflecta problemele tale intr-o oarecare masura (aici fiind vorba de complexul tau, ca te crezi mai grasuta), dar eu te sfatuiesc sa incerci sa vorbesti cu el, sa vezi cum reactioneaza cand comunicati, cum iti vorbeste...si ce sa zic, nu stiu ce fel de persoana esti u, cum iti faci o parere in astfel de chestiuni, dar eu ma bazez foarte mult pe intuitia mea feminina
Daca sunteti buni prieteni ai putea sa-l intrebi daca i-ar placea sa iasa cu tine, e minunat sa ai un prieten adevarat care sa nu profite de naivitatea sau sinceritatea unei fete
Apropo ce varsta ai?
Cosmarurile tale nu au legatura cu realitatea. nu exista fata care sa nu fie nesigura pe kilogramele ei. nu trebuie sa te gindesti la ceea ce zice in visele tale, si ce motive ar avea sa te respinga. poate ca in realitate sa te respinga doar pentru ca de fapt este interesat de alta fata, care de fapt nici nu e prietena lui. nu poti sa stii, pina nu intrebi, dar sa te consumi pentru un motiv imaginar dintr-un vis, nu are sens. poate sa-ti raspunda pozitiv, ori negativ, ce e sigur e ca nu are nici o legatura cu visul tau.