| RIHANNAriri42fan a întrebat:

BUNA! As vrea sa merg la un concert de-al Rihannei! Imi place enorm de mult de ea, dar mi-e putin frica de ce-o sa faca pe scena, iar eu nu vreau sa vada mama mea si clar n-o sa ma lase sa merg singura pentru ca n-o sa fie in Romania si eu sunt prea mica! Ce sa fac? Pentru ca imi place foarte mult de ea si parintii mei nu sunt in potriva! Si oricum n-o sa ma lase sa merg cu prietenii pentru ca lor nu le place Rihanna! Deci? Dau funda si as fi f recunoscatoare!

9 răspunsuri:
| djdani2010 a răspuns:

Vine Rihanna in Romania? straight face

| RIHANNAriri42fan explică (pentru djdani2010):

NU,n-ai citit ca nu e in Romania!

| djdani2010 a răspuns (pentru RIHANNAriri42fan):

Draga mea cati ani ai? te duci singura de nebuna in Canada de ex cu prietenii tai sa o vezi pe Rihanna?

| AndreeeaDaniela a răspuns (pentru djdani2010):

laughing)Copiii din ziua de azi...Ce sa le faci?!

| vangaelis a răspuns (pentru AndreeeaDaniela):

Mda, daca si Rihanna e un idol...nu ma mai mira nimic la kinderii de azi.

| AndreeeaDaniela a răspuns (pentru vangaelis):

Nu putem avea prea multe asteptari din partea "generatiei Rihanna sau Justin Bieber". Ingrijorator este faptul ca nu este in stare sa formuleze coerent o amarata de fraza.Se impotmoleste in delatii inutile si trece de la una la alta.A devenit o adevarata aventura de descifrezi intrebarile celor ca ea.

| LaChatte a răspuns:

Nu ai vreo o ruda asa mai tanara?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am inteles nimic din felul in care te exprimi. Vine Rihana in Romania? Nu vine? E in alta tara? parintii nu sunt importriva, dar nu te lasa? hotaraste te

| SweetAngel2014 a răspuns:

Si ce ar face Rihanna pe scena? Poti sa le spui ca e unul dintre visele tale sa o intalnesti in fata ochilor si ai putea sa gasesti pe cineva care sa mearga cu tine