| a întrebat:

As vrea sa-mi fac cateva poze singur(mi-am luat un aparat nou si vreau sa-l incerc).
Sugestii?

Răspuns Câştigător
| MeeJenn a răspuns:

Pune-l pe autodeclansator si fa-ti niste poze intr-un camp, in lanul de porumb sau in fan (daca vrei sa iasa mai artistic) sau poti sa-ti faci niste poze in parc sau in casa cu diferite haine sau coafuri. Sper ca te-am ajutat!

3 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Nu are functia de poza automata? cu ocazia asta verifici 2 chestii. pentru verificare pozeaza flori daca ai, de aproape, sa vezi culorile, sa vezi nivelul de detalii. pe tine cum sa te pozezi? fara functia de care vorbeam, tii aparatul in mina, cu obiectivul indreptat catre tine, intinzi mina cat de departe vrei sau poti si apasa pe buton si vezi ce-a iesit happy

| YouNoob a răspuns:

1) Sa nu faci pozele in oglinda din wc
2) Sa nu porti ochelari de soare cand faci pozele
3) Nu le face la bustul gol
4) Daca le faci in camera ta sa aranjezi sa nu se vada in spatele tau potopul lol
5) Nu te stramba sau incrunta in poze
6) Daca faci ceva din ce am zis mai sus esti cocalar

| Swordsman a răspuns:

Alege un fundal bun, si vezi ca aparatul foto are un program care ii permite sa faca singur poze, dupa un anumit nr de secunde. Self Timer se numeste. setezi ala, pozitionezi aparatul, apesi butonul care declansaza, apoi te pui in fata lui si astepti. Depinde si de zona in care esti. E bun un fundal frumos in spate, la ora asta sau mai tarziu putin poti prinde apusul.