| SweetLoolyPoop a întrebat:

As vrea sa`mi fac codite rasta, dar nu stiu cum se fac...Va rog sa`mi spuneti sau sa-mi dati niste site`uri...Dau funda.

Răspuns Câştigător
| bmerry a răspuns:

Eu ti-as propune sa nu iti faci pentru ca si eu am avut si am regretat!happy Le poti face si cu croseta dar le poti face si cu mana libera, oricare ar dura o vesnicie. Cu mana libera : iti alegi o suvita de par medie, pe care o imparti in doua parti aproximativ egale. Apoi le desparti una de alta de 2 ori dupa care le unesti din nou si iar le desparti si tot asa. Cand ai ajuns la final, pentru a nu se desface poti folosii o croseta pentru a-i da o forma, sau poti pune 2-3 margele care cu capacel, sa innozi, sau sa pui lipici puternic (nu iti recomand daca iti faci in tot capul ) Spor la munca! Pace! :*

34 răspunsuri:
| bmerry a răspuns (pentru Kazimir):

Draga mea,scumpa mea! Revino-ti putin si reciteste-ti cuvintele alea idioate. Nu stiu daca observi,dar eu intr-un singur comentariu am devenit "vulgara" spre deosebire de altetea sa,care nu inceteaza sa ma jigneasca la fiecare comentariu. Cat despre scuipatul intr-e ochi, mai bine scuipo intai pe mata ca sa vada carei fiinte a dat nastere. Daca cu adevarat nu iti pasa,imi dadeai ignore si ramaneau asa lucrurile, dar se pare ca ai decis sa te intorci,sa-mi vezi raspunsul. Deci te rog,resemneaza-te putin, spala-te pe ochi si uita-te in oglinda la ce monstru esti. Prin "cantatul la chitara" ti se citeste narcisismul, crezi ca dau eu doi bani pe muzica ta? Nu esti un nimeni si un nimic pe langa persoanele cu adevarat talentate. Cat despre "sotul meu "... observ ca esti o persoana matura,ca te consideri o persoana matura,dar totusi iti pui mintea cu mine, mancate-ar azilul. (Ups,am fost,din nou,vulgara, poate nu mai dormi la noapte) Revin si mentionez ca esti un nimic. Daca nu te ating cu vorbe de prescolar de ce continui sa intrii si sa-mi raspunzi? De matura ce esti? Si cu numele, daca te doare-n degetul mic,si de asta nu iti mai mananca familia,numele ala tot ieri mi l-am pus,si azi imi pun altul,si continui sa mi-l schimb de fiecare data cand vrea muschiul meu. Nu stiu daca ai vazut,la cat esti de chioara cred si eu,dar numele meu era "bitchahos", nu "*** ", de la "adios bitchahos" adica VOI nu eu. Daca ma simteam curva scriam CURVA pe limba ROMANA si nu incercam sa par atat de... importanta,asa cum te crezi tu. Indiferent ce vei scrie eu iti promit ca de acum nu iti mai raspund, iti urez o viata buna, si sa continui sa comentezi la toata lumea pana te-or impusca unii (apropo sa ma anunte si pe mine cand o fac ca sa dau pomana ), si nu uita rostul paginii asteia, sa ajuti oamenii, nu sa-i faci in toate felurile, ori tu nu ai ce cauta aici, sau pe planeta asta datorita orgoliului si nesimtirii ce pute in tine. Imi pare rau pentru parintii tai, cred ca e foarte greu sa ai o asemenea loaza in familie. Stii si tu, cel mai destept cedeaza, si se pare ca a ajuns sa fie mai desteapta o pustoaica decat o "celebritate " mancatoare de rahat ca tine. Te-am pupat dulce si pe tine, si pe sotul tau, si sper sa ne vedem intr-o zi, sa stabilim cine pe cine scuipa intr-e ochi si sa vedem si cine are dreptate! Sa ai o viata de rahat in continuare, cius! kiss

| SweetLoolyPoop explică (pentru bmerry):

Vb cu mine?

| bmerry a răspuns (pentru SweetLoolyPoop):

Nu,cu el. Dar am temrinat aici. Unora pur si simplu nu ai ce le cere!

| SweetLoolyPoop explică (pentru bmerry):

Multumesc pentru raspuns.