| Yzzza a întrebat:

As vrea sa scap de contul meu pe facebook dar nu gasesc de unde trebuie anulat. Ma poate cineva ajuta si sa imi explice cum si de unde se poate sterge contul pe facebook?big grin va rog mult :*

Răspuns Câştigător
| madu1295 a răspuns:

Sus trebuie' sa gasesti sagetica aia aplecata-n jos, dai click si trebuie' sa-ti apara in partea stanga sus mai multe tampenii: general securitate, notificari etc; apesi pe securitate, iar undeva jos scrie '''dezactivati contul'', intri si acolo iti da mai multe alegeri, daca vrei ti-l dezactivezi temporar si dai ''Temporar. Revin.'', sau daca e definitiv dai ''Altceva'', sau na, care vrei tu! happy

4 răspunsuri:
| On3St4r a răspuns:

Dai la sageata de sus.E langa nume, acasa, prieteni.Acolo sunt setarile contului.Dai la securitate. Dupa jos scrie Dezactivati contul.Succes.Funda?winking

| wowplayer123 a răspuns:

Unde ai butoanele "Cauta prieteni" si "Acasa" ai o sageata care te duce in setarile contului dupa care te duci in securitate si dezactivati contul happy Funda?

| Raluca290593 a răspuns:

Cand intri pe profilul tau de facebook,sus, in dreapta apesi pe sageata aceea si selectezi "Setarile contului", apoi, in stanga, selectezi "securitate"si sub sesiunile active iti va aparea " dezactiveaza cont".De aici alegi tu de ce anume vrei sa-l dezactivezi. Sper ca ti-am fost cat de cat de ajutor.

Întrebări similare