| Kirby a întrebat:

As vrea sa scriu si eu o carte, dar nu am nici un pic de inspiratie.Despre ce sa fie vorba? Cea mai interesanta idee primeste funda.

Răspuns Câştigător
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Pai in primul rand cand vrei sa scrii o carte nu intrebi lumea despre ce sa scrii.
un scriitor scrie din viata lui
eu nu am auzit ca i-l.caragiale sa intrebe lumea"despre ce sa scriu?"(e doar un exemplu,cam tampit cei drept)
o idee,o persoana un gand,un sentiment
ai vazut o data pe strada o femeie cu un copil ce il certa, doi oameni ce se bateau, cei mai buni prieteni etc...chestii care te inconjoara pe tine ca si persoana
sunt sigura ca-ti va veni o idee.

10 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Pai in ultimul timp sunt foarte populare cele cu vampiri,varcolaci,magie.
ai putea sa scrii viata ta (intamplari haioase de la scoala,cu prietenii etc.) sau a unui coleg/prieten sau a cuiva din familie care (de exemplu)a avut accidente,sau ceva mai rau un pic,si si-a revenit,e bine sanatos,si-a continuat viata,etc.
cartile cu adolescenti care afla unele chestii magice (mai mult sau mai putin infricostoare) sunt destul de interesante.
poti satiriza societatea de astazi,poti sa spun sa scrii despre viata unui copil care trece prin incercari grele.

ar trebui sa decizi mai intai despre ce anume vrei sa scrii:o carte realista,SF,dupa aceea despre adolescenti,despre viata,scoala,daca vrei sa fie amuzanta,trista, de groaza, etc.

bafta!happy

| alexralu34 a răspuns:

Poti scrie ceva de fantazie(cu vampiri, vrajitoare, varcolaci etc.) sau drama, comedie, o poveste de viata

| BlackR0se a răspuns:

Buna happy
Si eu scriu o carte.Eu am ales genul fantasy,cu vampiri mai exact big grin
Poti alege orice subiect iti place :
Poti scrie ceva scarry, sau ceva magic, cu elfi si zane thinking
Sauu...o carte de dragoste [intre 2 adolescenti thinking]
Mult noroc!:*

| Kirby explică:

Nu dragoste, deoarece povestile de dragoste sunt scarboase.

| GeorgiavonPutzifer a răspuns (pentru Kirby):

laughing :*:*Atunci habar nu am.

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

Ai o viata interesanta? Sau cunosti pe cineva care a avut-o?happy
Scrie o poveste de dragoste... Sau una de groaza...

| Bibuu09 a răspuns:

Poti sa iti scrii viata:d

| AlexutzaG a răspuns:

Scrie o poveste de dragoste...cum ca o fata(sa-i spunem A) era indragostita de un baiat(sa-i spunem B) dar acel baiat o iubea pe cea mai buna prietena(sa-i spunem C) a ei care nu era interesata deoarece nici A nu avea prieten.C se apropie de A pentru a o cuceri pe C si pana la urma C se indragosteste de B dar C s-a indragostit de A... dragoste cu nabadai

| andra685 a răspuns:

A scrie o carte inseamna a avea tu o idee pe care sa vrei sa o impartasesti cu ceilalti, daca iti dau alte persoane idei, deja nu mai este cartea ta, crezi ca Ion Creanga, Mihail Drumes sau Mircea Eliade au intrebat pe cineva ce sa scrie? Eu cred ca nu...

| taniamol12 a răspuns:

Scrie o carte din trecutul tau ce ai facu de exemplu am auzt-o pe o mama a unui copil ca ea era in Romania si plecat in Austria si a fost divorta si o stat cu fetita la o chirie si ceva de genu