Poi cred ca este atunci cand eram cu prietena mea cea mai buna si ne bateam cu apa pe scara, ea a coborat la un moment dat pe scari si eu am coborat cu liftu si aveam o sticla cu apa rece la mine cand s-a deschis usa la lift am crezut ca e ea dar de fapt era vecinul meusi am aruncat toata apa pe el
Buna! Pai eu :
Cand vara dorm fara lenjerie de fiecare data visez ca merg goala pe strada
Eram la bunicii mei si eram in grajd cu bunicul meu cand mulgea vaca, i-am spus ca vreau niste lapte [eram la usa grajdului ] si m-am dus la el si chici ce? am cazut intr-o ditamai baliga
Eram in baie si ma pregateam sa merg la o nunta.Eram foarte dichisita si machiata si cu haine din astea cu sclipici ect. si cand sa dau drumul la apa... fâşşşşş prin toata baia [ s-a dus tot machiaju toate alea ]
Era 1 aprilie si am uitat ca e ziua pacalelilor si cand am venit la scoala am intrat in clasa nu era nimeni. Ma uit in stanga in dreapta si ma i-a cineva pe la spare [ nu stii ce m-am speriat ]
Sau mi-se intampla sa treaca persoane pe langa mine si sa nu le vad si de obicei toate pun mana pe umarul meu si culmea de obicei ma uit si eu la poze din astea sinistre sau ma gandesc la asa ceva...cand pune cineva mana pe tine si nu stii tresari in sus ca o broasca
O seara placuta iti doresc! Mi-a facut placere sa-ti raspund la intrebare.
Hmm cred ca o sa razi cu pofata, eram cu bunica mea in piata, eu aeam un maieu care se incheie la gat, iar dintr-o dara mi-sa desfacut si am ramas in sutien in piata plina de lume )
Pai eram la paris( castigasem o vacanta acolo) si era un magazin unde se dadeau genti Vuitton gratis...da stiu gratis asa ca m-am pus si eu la coada sa iau geanta de mii de euro gratis. Am stat 2 ore cred la coada si cand am ajuns sa imi aleg si eu genta mi'au zis ca au pauza de masa))
Acum câţiva ani am băut alcool cu nişte prieteni şi unul dintre ei s-a înbătat aşa de tare că a adormit pe tribunele terenului şcolii, seara am plecat toţi acasă şi l-am uitat acolo. A zis că s-a trezi noaptea pe la vreo două - trei şi nu ştia unde e.
Acum cativa ani am plecat la scoala cu 2 plase, una cu gunoi si alta cu echipamentul de sport. In drum spre scoala am uitat sa arunc gunoiul si am mers cu el pana in clasa apoi am coborat sa-l arunc .
M-a trimis mama sa-i cumpar lapte, intre timp am uitat si-am cumparat smantana.
Pai aveam 4 ani jumate si m-am dus la posta cu mama si m-am asezat pe banca (inauntru ) si am asteptat sa termine mama cu posta la o coada mare si am vazut pe cineva care semana cu mama 100% care iesa din posta si amcrezut ca e mama asa ca am inceput sa tip si sa alerg dupa tipa aia apoi am vazut ca nu era mama asa ca m-am dus inauntru si mama ridea de nu mai putea
TraficantDeCocaCola întreabă: