| ana_5516 a întrebat:

As vrea sa va cer cateva idei de amintiri pentru sfarsit de clasa a VIII-a. Vreau sa fie ceva interesant. Am facut poze, am scris pe tricouri, pe caiete. Vreau altceva. Am vazut pe facebook la un banchet de clasa a VIII-a ca si-au pus inimioare in piept si mai era o poza in care aruncasera multe inimioare din hartie. Nu stiu care e treaba poate imi explicati voi si daca mai aveti alte idei.

1 răspuns:
| BeHappyAndSmile a răspuns:

Face-ti o agenta pentru fiecare si scrieti amintiri petrecute de acea persoane dar cred ca ar costa destul de mult si ar dura ceva banuiesc ca sunteti intre 20 si 30 de elevi, a-ti mai putea sa cumparati un panou de pluta mai mare, sa lipiti poze cu intreaga clasa dar sa nu fie drepte pozele sa fie puse mai neglijent si sa o puneti in clasa voastra unde va preda in fiecare an diriginta voastra; sa va inscriptionati numele si clasa pe scoarta unui copac din curtea scolii voastre sau copacul parcului /locului unde obisnuia sa stea intreaga clasa. Sincer astea sunt ideile care mi-au venit pentru ca ai folosit majoritatea lucrurilor interesante care le puteati face. Bafta si un banchet reusit