| PussicatDolls a întrebat:

as vrea sa va cer niste sfaturi de modabig grin
Deci, am 13 ani, am 42 de kg, si 1, 75 inaltime.
Weekend-ul asta m-am tot gandit cam cum sa ma imbrac luni la scoala.
Deci, as vrea sa iau o esarfa verde scurta. Dar nu prea stiu cu ce se asorteaza verdele anul asta?happy
Eu nu am nicio >idee:
Va rog da`ti`mi niste ideibig grin
Ofer fundita pentru cel mai fashion raspunspuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| Antikku a răspuns:

Mie mi se pare ca ai acea conformatie de model la care multe fete viseaza. E adevarat ca in cifre pari putin sub limita, dar ideea e sa alegi haine care sa ti se potriveasca.
Cred ca pentru tine ar merge bine o fusta conica, neagra, o pereche de pantofi negrii si o camasa alba. Ai putea sa iei si un dress gri inchis, s-ar potrivi perfect. Asta e ce ar merge pentru conformatia ta.
Evident, pentru ceva mai casual poti lua o pereche de blugi inchisi la culoare, niste cizme sau botine, o bluza neagra si o esarfa verde vaporoasa la gat. Pentru un plus de eleganta poti lua niste bratari verzi la mana. De asemenea poti adauga si un elastic de par verde la o coada prinsa sus, intr-o parte. Depinde si de culoarea parului.
Pentru make-up poti folosi un fond de ten deschis la culoare, un blush piersica slab si un fard usor verde. Plus rimel negru. (:

5 răspunsuri:
| ioana_7606 a răspuns:

=]]] doamne straight face mai fata cu 42 de kg la 1, 75 esti schelet.straight face ce naiba straight face du'te la doctor.I'ati si tu ce ai in garderoba.Nu are cum sa fi asa de slaba.

| Megas a răspuns:

Ingrasa-te! inca 15 kg si mai vorbim ::big grin

| BaLoNaSh12 a răspuns:

Sorry,dar cred ca nu iti mai stii inaltimea sau kg. sau daca acestea sunt bine, mai ingrasa`te! depinde.trebuie sa porti ceva neaparat al scoala adica ai unifroma sau ceva? renunta la esarfa, daca vrei si ia-ti un tricou verde cu niste blugi negri si in picioare tenesi sau basketi sau skateri.care sa contina verde, negru, alb sau gri...ce ai.winking sper ca te-am ajutat. :-s pa.

| denny_2973 a răspuns:

Verdele merge foarte bine cu maro ai putea sa iti iei un tricou maro

| Lollylool a răspuns:

Eu iti zi este vara poti opta penttru un portocaliu daca ai deja un bronz frumos, auriu. Portocaliul iti va veni de minune.
Daca inca nu ai avut timp pentru bronzat,poti alege albul,rozul deschis sau diverse tonuri si nuante de verde.
Vara poti purta cercei, coliere, pandantive bratari.Anul acesta toate se poarte la dimensiuni mari.
TINUTE DE OCAZIE
Daca esti invitata la ocazi bal, petrecere, ceremonie trebuie sa ai nota de eleganta.Rochile simple, clasice sunt la moda mereu. Pozi da un farmec unei rochi daca adaugi o curea de alta culare decat rochia si o catarama mare.La curea poti alege accesori de aceeasi culoare.
Tinute casual
Daca te duci in parc cu prieteni ar merge niste tenesi/adidasi, o pereche de jeansi cu tricouri de diferite culori.
Astea sunt niste raspunsuri sper sa te ajuta!:d