Eu as alege sa merg in weekend la o prietena. dar daca `iubesti` asa mult chimia. n-ar fi rau nici acolo. sincer. eu as merge la o prietena in weekend.
prietena... pai daca erai in cazul meu baiat si sa nu iti placa chimia... mergeai la prietena DAR daca iti place chimia du-te la concurs la prietena sunt sigur ca sunt si alte ocazi!
Depinde Dupa mine, as alege unu (sunt baiat) Dupa mama, as alege 2 pentru ca "in viata conteaza chimia". Deci, te sfatuiesc sa mergi concurs, si dupa ce se termina, la prietena !
La concurs, pentru ca la prietena pot sa merg si alta data, dar concursul e doar o data
Daniela daca as fi in locul tau m-as duce in la un concurs de chimie(sincer)...la prietena ta te poti duce si in alt weekend, dar poate concursul nu va mai fi
Poti merge in orice weekend la ea, asa ca eu m-as duce la concursul acele, pentru ca iti face bine in viata, daca mergi la prietena ta nu castigi nimic, numa ca stai cu ea, deci eu iti sugerez sa mergi la concurs. Funda?:X
La o prietenaaa in nici un caz la chimie acolo trebuie sa gandesti sa-ti obosesti creeri.DDa acum cum vrei eu zic 1.
Mergi la concurs, concursul e doar o dată, la prietenă poţi să mergi în alt weekend.
Eu m-as duce la concursul de chimie (daca iti place asa de tare).va intelege prietena weekend-uri mai sunt o gramada sa stati impreuna.
2.La un concurs de chimie, mai ales ca iti place chimia, la o prietena te poti duce next weekend dar la concurs nu
Poti merge la concurs si mergi week-endul viitor la prietena ta.
Nu se stie cand mai dai de astfel de concursuri iar la prietena ta poti merge mereu.
Dar depinde de vrei tu mai mult!
Distractie placuta daca alegi sa mergi la prietena ta si succes daca mergi la concurs!
Depinde ce vrei. Noi nu iti putem spune ce vrei tu, dar poti face un exercitiu simpu. Scrie pe o foaie de hartie avantajele si dezavantajele, apoi vezi care are mai multe avantaje sau care are mai putine dezavantaje. Eu in locul tau as alege concursul pentru ca exista sanse sa mergi mai departe, daca esti foarte pregatita si cum aimai spus si tu tie iti place foarte mult chimia, deci nu ar fi chiar un chin pentru tine. Depinde de ceea ce iti doresti. Mult succes in continuare indiferent de ce vei face!