| mdany a întrebat:

As vrea sa va intreb daca m-as apuca de sala cam cate ore trebuie sa trag la sala pe zi.Ma refer daca as face bicepsi cam cat timp ar trebui sa trag si cam cat a trebui sa astept intre exercitii.Multumesc funda+vot.
O zi buna.

Răspuns Câştigător
| ELAndrei a răspuns:

Pai ca sa mergi la sala tr sa ai o alimentatie buna(cele 3 mese principale + inca 3 sau 4), sa nu te culci pe 2 3, iar antrenamentul tau tr sa dureze c am 1 ora si 10 15 min cma sa maxim 1 jum de ora(c am asa stau eu)dar poti sa stai si 1 ora cat vrei dar nu conteaza sa stai mult 3 4 ore ca deageaba staiwinking. uite programu meu de antrenament ca e foarte bun si se vad rezultate Piept+triceps spate+biceps+antebrat, umeri+trapez si picioare(picioarele includ si gambele) cu abdomenwinkingo grupa musculara mare cu una mare asa e grupeaza(peipe grupa mare+triceps grupa mica). mai citeste pe culturism.rowinking

1 răspuns:
| ραяαиαєиѕє a răspuns:

Pai si eu o sa ma apuc de sala din Februarie dupa vacanta asta de 1 saptamana... din cate mi-au zis amicii mei care merg la sala... ei stau destul de mult in jur de 6-7 ore si la unii rezultatele salii deja se vad