Ei, daca dai fundita e musai sa raspund... ia incearca status "eu am multa minte-n creier, dar nu stiu sa gindesc"
"Prietenii adevarati te critica ca nu cumva sa ti-o iei in cap. Prietenii falsi te lauda ca sa te faci de r**at" (compusa de mine)
Nu exista oameni saraci. Exista doar milionari fara bani
Astea in engleza imi plac mult! Dar nu chiar toate merg la status... uitate si vezi cARe iti plac.:*
"good girls do bad things"
"I'm like a butterfly; pretty to look at, hard to catch"
"If i had a flower for every time you make me smile and laugh i'd have a garden to walk in forever"
"It's never too late for happily ever after"
"home-the place your story begins"
"you can say anything about me but i am what i am and that's something you could never be"
"laughter is timeless, imagination has no age, dreams are forever"
"be your own cand of beautiful"
"the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return"
"life lives, life dies.life laughs, life cries.life gives up,& life tries. but life look different through everyones eyes."
"every story has an end, but in life every end is just a new BEGINNING"
"the best and most beatiful things cannot be seen or eve touched, they must be felt with the heart"
"it's unhealthy how much i think about you"
"true love story never ends"
"however you do...do it differently"
"why not?!"
"wish it! dream it! do it!"
"everythink happens for a reason"
"i love you not for what you are, but for who i am when i am with you."
"his lips are like wine and i want to get drunk"
"you are my own personal brand of heroin"
"you'r scence is like a drug for me"
"do not look back and ask why, look forward and ask why not"
Vise, speranțe, zâmbete, lacrimi, certuri, împăcări, nervi, frustrări, fobii, nostalgie, înjurături, ciudațenii, indiferență, nechibzuință, dorință, fascinație, dreptate, minciună, ură.
Resping reacţii rele şi invidie înţepătoare!
Ma trezesc zambind orice s`ar intampla! Astazi vreau sa zbor, maine altceva!
ce nu intelegi tu, e ca si eu imi acund privirea!
Zi petrecuta pe plaja cu doze perfecte de soare si gheata.sentiment intens si rasuflare fierbinte.
Visez viitor, prezent si trecut, caci acum asta e ordinea vietii mele
Nu sunt un inger pe care tu il vrei salvandu-te. Nu sunt decat un demon, menit a sta mereu impotriva lumii.
Si gandurile isi pierd conturul in buzele tale, si grijile sunt acoperite de parul tau, si ura mi se ineaca in ochii tai.
imi pare rau pentru tot ce s-a intamplat. Pentru sperantele false, ce ti le-am dat din inconstienta si egoism, dar cu care ma hraneam si eu
Mi s pare mie sau chiar seamana a comedie? Nu my exista sentimente ci doar false zambete Nu my exista oameni ci doar diavolii in pantece
Iti multumesc ca m`ai distrus, ca m`ai facut sa ma uit in oglinda si sa`mi fie mila de mine
Despartirea noastra a fost cruda si ma bucur ca esti la departare ca nu poti ca sa imi vezi ochi care plang fara incetare.
Niciodata nu inceta sa zambesti pentru ca nu stii cine ar putea sa se indragosteasca de zambetul tau
Tot ceea ce se intampla,se intampla mereu cu un motiv
Sa te indragostesti e usor,sa ramai indragostit cere efort
Viata trebuie traita asa cum e pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ne va fi luata fara sa fim pregatiti
Invata sa iubesti cand inima ti-e frantainvata sa iubesti cand mintea ti-e pierduta,sa mergi cu capul sus cand soarta-ti este cruda,sa stii s-ajuti pe altii cand nimeni nu te ajuta
E atat de scurta dragostea,dar lunga e uitarea
Daca saruturile sunt valuri iti voi da o mare,daca imbratisarile sunt raze iti oi da un soare,daca prietenia ta e o stea iti voi darui toata galaxia
Nu arunca nicio vorba-n vant,traieste intens fiecare cuvant
Câteodată simt nevoia să te sărut dar nu pot
Dragostea e ca un fulg de nea,coboara usor si te face sa tremuri de placere,iar apoi se pierde si se topeste
Pretuieste-i pe cei care sunt langa tine cu adevarat,pentru ca atunci cand ei nu vor mai fi,tristetea va mai castiga o lupta,iar tu te vei inchide si mai mult in tine nimic nu este pentru totdeauna
Dragostea e ca vantul,nu o poti vedea dar o poti simti
Sa ai curaj sa risti pentru adevarul din inima ta,dar sa nu te minti cand il asculti
Ai observat că mereu găsesc un pretext să îţi spun "Te iubesc!"
Dragostea incepe cu o gluma si se termina cu un suspin
O pierdere de timp --> SCOALA!
Cel mai trist lucru in lume este acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el
Cortina uitarii nu va cadea niciodata peste minunatul decor al prieteniei sincere,chiar daca scena a luat sfarsit
Alergam dupa fericire pana departe,fie pe mare sau pe uscat,insa fericirea este aici, aproape
Atunci cand nu stie ce simte, atunci cand greseste si minte ofera-i doar dragostea ta.Atunci are cea mai mare nevoie de ea.
Spui K`i pushToaik si nu`tSi plaje aJa.dar Aja cum e ea. ti-a furat inima?
Cate s`au spus.Kte s`au dus.Nu ne mai doare, orice zi in plus.Suntem mai sus.Restu doar vorbe goale.Un dulce sarut,ce ne face sa ne iubim mai mult.
Simt nevoia sa iti amintesc.Te iubesc
sa`SE`oFtiCe`DoOsmanyy` K`te-am`PE`tN``mAMy`
Ce frumoss` te porti cu Ea`,e Rasfatata Taa` si la toate`ai Renuntza doar pentruu Ea!
Il vad nu-i mai zambesc il ignor.dar inca il mai iubesc
Asa s-a risipit o clipa, o zi, un an si ma gandesc la ce-am avut si ce mai am
Vreau sa-i fac sa zambeasca pe cei care au plans si sa-i uit pe cei care m-au uitat
ai schimbat-o ca pe o haina Acum ai una noua.cand ea te suna u te fceai ca ploua.te purtai asa frumos ha iti amintesti? cand seara de seara ii sp ca o iubesti [da]
Erai un rau ce imi facea bine batting eyelashes Dar mandria sh orgoliul meu m'au facut sa renunt la tine
"Am O InImA LaRgA Sa Iubesc O LuMe InTrEaGa Nu Iubesc Pe OrIsicIne Te Iubesc NuMaI Pe Tn ImI SpUi K nu Ma Mai Vrei Dar Ti`E DoR De ochii MeI
Daca razi, toti vor rade cu tine daca plangi, vei plange singur
Prietenia este încercarea prin care se măsoară un om.
Fericirea e făcută din iluzii şi speranţe
E greu sa nu faci nimic nu stii niciodata cand termini
O cearta este o intrecere in care fiecare vrea sa aiba primul, ultimul cuvant!
sper sa te ajute:p
Funda!?