Pai am fost de o mie de ori la patinoar si va fi usor sa iti raspund.
1) Da, patinele au intr-adevar lama pentru a te ajuta sa patinezi mai bine si pentru a patina pe gheata. Daca cazi nu te vei taia in lama pentru ca este imposibil. Lama nu poate ajunge mai sus de brau ( in orice pozitie ai cadea doar daca e extrem sa te indoi ca fetele alea japoneze ) iar glezna ti-e protejata de patine care sunt foarte groaza iar lama nu le poate strapunge )
2) Nu sunt din Braila dar daca vrei sa-ti cumperi patine costa in jur de 1 milion asta e pretul cel mai probabil pentru patine in majoritatea parte a tarii. Intrarea nu e scumpa, eu la Resita am intrat cu maxim 20 de lei ( aici e deja scump )
3) Da, exista asemenea bari deci tine-te de ele cand te dai pe patinoar ca sa nu cazi. De preferat sa mergi cu o prietena care sa te sustina cand vei cadea
Imi dai fundita te rog frumos?
Pai patinele de la patinoar, au lamele dar nu sunt subtiri, sunt mai groase, nu poti taia ceva cu ele in nici un caz.
Nu cred ca ti se dau bete sau ceva de genu' ca la schi, eu cel putin nu am primit niciodata din astea si nici nu am vazut la cineva bete.
Un pret pentru patinoar cu patinele lor ar fi cam 20 25 ron.
stai linistita o sa caz dar nu ii nimic de rau... nu te ingrijora se invata e dinstractiv :X mai ales daca mergi cu prietenii:X... du-te si distreazate :*... bafta
Pai totul se invata... trebuie doar sa te distrezi, nici eu nu am stiut de la inceput am invatat m-am uitat la alti cum fac si am prins miscarea... nu iti mai fa atatea griji distreazate doar :*