Da eu... se merita acum ca e primul nr. 6 lei dar sa dai 12 lei pe ea nu se merita.
Buna! Nu am cumparat eu revista, dar a cumparat-o o colega si a adus-o la scoala si e foarte interesanta, din punctul meu de vedere! Daca te intereseaza pictura sau desenul, sau in special arta, merita sa iti cumperi revista, dar daca aceste lucruri nu te atrag sau nu iti plac, mai bine nu ti-o iei. In acea revista te invata multe lucruri si chiar se merita!
Eu am luat, si e chiar foarte bun. Dar urmatoarele numere vor aparea o data la 2 saptamani si un numar va costa 12 lei. Daca poti sa ti le iei, merita, chiar te ajuta!
Nu am cumparat-o.
primul numar e 6 lei dar presupun ca urmatoarele ajung la 20
oricum nu ajungi mare pictor cu revista aia
sfat, dramuieste altfel banii!
Da, am cumparat`o eu si cred ca o sa continui sa o cumpar. Dupa parerea mea, te ajuta destul de bine sa inveti sa desenezi.Eu cel putin am prins ceva si sunt varza la desen.
Nu cred ca`ti irosesti banii, decat sa cumperi o revista gen Popcorn sau mai stiu eu ce din care nu inveti mai nimic, mai bine iei Curs de pictura si te perfectionezi intr-un domeniu.
Bafta`! [Si succes la desenat]
Se merita, depinde daca esti pasionat de pictura
Revista costa acum 6 lei da` dupa o sa fie 12 si poate nu o sa fie la fel ca primul numar. Dar e draguta, are niste notiuni bune.
Iti zic ca este foarte buna eu una am fost impresionanta deoarece te invata pas cu pas cum sa pictezi+iti mai da si materialele necesare
eusebiu27 întreabă: